Carerix werken-bij website laten maken?

WordPress – Carerix
koppeling

Carerix is een Human Resources software bedrijf gevestigd in Nederland. De wervingssoftware van het bedrijf geeft je een overzicht van jouw wervingsproces, en de Carerix koppeling met WordPress bespaart je nog meer tijd.
Snel en gemakkelijk integratie

Waarom een Carerix werken-bij website laten maken in WordPress?

Al je vacatures uit Carerix direct op je website?

WordPress is het meest populaire CMS op het internet. Een website met WordPress kan gemakkelijk door een team worden onderhouden. Recruiters houden ook van dit CMS, omdat ze hun werksites vaak kunnen updaten met nieuwe vacatures, naarmate vacatures vervuld worden en nieuwe functies beschikbaar komen.

Maak je gebruik van Carerix en wil je graag al je vacatures direct gekoppeld hebben aan een WordPress Website. Dat kan, inmiddels hebben wij al voor diverse klanten een website gebouwd, zonder maar 1 vacature handmatig toe te voegen aan de website. Dit gebeurt allemaal middels een Carerix koppeling.

Dankzij de WordPress en Carerix koppeling hoef je niet langer handmatig vacatures of kandidaatgegevens toe te voegen. Vacatures verschijnen direct op je website, terwijl de persoonlijke gegevens van sollicitanten net zo snel verschijnen. Dit maakt het recruitmentproces veel sneller!

Een van de belangrijkste voordelen van deze Carerix koppeling is dat je meer informatie over kandidaten kunt verzamelen dan ooit tevoren. Met tools als Google Analytics en Hotjar kun je zien hoe lang bezoekers op je Carerix vacaturesite blijven, op welke vacatures ze het meest klikken, en hoeveel mensen uiteindelijk besluiten te solliciteren. Dit is waardevolle informatie die je kunt gebruiken om de Carerix site te optimaliseren.

De beste manier om dit aan te pakken is door een professional in te huren. Het is het beste om een partner te kiezen die zowel de technische als de juridische kant van jouw Carerix koppeling kan behandelen. Een WordPress bureau zoals Bohnenn Webdesign kan je hierbij helpen.

Begin direct!

Let’s work together!

Carerix en WordPress

Carerix en WordPress koppeling

Veelgestelde vragen over Carerix WordPress website

​Wil je je website koppelen aan Carerix? Wanneer je overweegt een carerix vacaturesite te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.

Wat zijn de kenmerken van een goede aan Carerix gekoppelde website?

Een goede Carerix website bevat een duidelijke weergave van vacatures, de mogelijkheid om online te solliciteren en een interessant verhaal over het bedrijf.

Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website responsive is, zodat hij er op alle apparaten goed uitziet. Wij zorgen ervoor dat je site gemakkelijk te beheren is en ontwikkeld met de laatste ontwikkelingen. Het toevoegen van nieuwsartikelen of nieuwe foto’s gaat snel en eenvoudig.

Kan ik ook bij jullie terecht met andere vragen over Carerix?
Ja. We gebruiken de Carerix koppeling nu al een paar jaar en we hebben al heel wat geleerd. Zo krijgen we regelmatig vragen van klanten over het instellen van Jobalerts of het maken van e-mail templates.
Kan ik een carerix werken-bij website zelf onderhouden?

De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen website te beheren, terwijl wij voor de technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de website updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste content.

Bieden jullie ook op maat gemaakte carerix vacaturesites aan?
Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw project is, wij kunnen het realiseren zoals je het wenst. Wens je iets unieks? Wij kunnen ook een Carerix website helemaal op maat leveren. Onze grafisch vormgever tekent een uniek ontwerp en onze Carerix specialisten programmeren de door je gewenste koppelingen en functionaliteiten.
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

NewArmstrong
NewArmstrong
BIRD Recruitment
BIRD Recruitment
Airworks Inflatables
Airworks Inflatables