Divi Specialist

Divi Website
Laten Maken

Als je liever tijd in je eigen zaak steekt en je je geen zorgen wil  maken over je Divi webdesign, dan hebben wij de ideale oplossing voor je: laat een Divi website maken door een professional.

Wij zijn trots op ons vermogen om WordPress websites te maken die er goed uitzien en goed functioneren, maar wij geloven ook dat een website meer moet zijn dan alleen mooi – het moet jouw verhaal vertellen.

Daarom richten wij ons erop je te helpen jouw boodschap duidelijk en overtuigend over te brengen, zodat klanten vinden wat ze zoeken en steeds weer terugkomen.

01
Flexibel Divi webdesign

Waarom een Divi website laten maken?

Je Divi website is een directe manier om met klanten in contact te komen. Zelfs mensen die nog nooit van je bedrijf of product hebben gehoord, kunnen op je website terechtkomen. De eerste indruk is belangrijk, dus het is van cruciaal belang dat bezoekers zien wat ze van je kunnen verwachten.

Het Divi thema, ontwikkeld door Elegant Themes, is een van de meest populaire thema’s voor het maken van websites met WordPress. Het thema is gebouwd op een fundament van webstandaarden en best practices. Het is 100% responsive en bevat meer dan 40 modules die kunnen worden gebruikt om vrijwel elk type site denkbaar te maken.

Divi website laten maken
Divi website laten maken
Divi website laten maken
02

Divi theme en visual builder

Divi website voor iedereen

Het thema is een WordPress website bouwer waarmee je elk type website kunt bouwen, van eenvoudige zakelijke sites tot complexe e-commerce winkels. Divi thema staat bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor het een van de meest populaire bouwers op de markt is vandaag de dag.

Het drag-and-drop Divi builder en tal van modules maakt het gemakkelijk om je site aan te passen, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan bewerken en meer tijd kunt besteden aan de inhoud die voor jou belangrijk is.

03

Divi webontwerper

Ervaring als Divi webdesigner

Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met Divi webdesign, (en bijna 25 jaar ervaring in het bouwen van websites) het multifunctionele WordPress thema van Elegant Themes. Wij kunnen een complete Divi website voor jouw bedrijf maken met een op maat gemaakte grafisch ontwerp en alle functionaliteit die je nodig hebt voor een overtuigende en uitgebreide website.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, maar we helpen ook klanten met andere WordPress thema’s.

Als je iets specifieks of unieks wilt, kunnen we met je samenwerken om het te creëren! Je krijgt een op maat gemaakte ervaring die jouw website precies maakt wat je wilt dat het wordt. Of dat nu een eenvoudige blog is of een volwaardige e-commerce site, wij zorgen ervoor dat je met iets geweldigs bij ons weggaat!

Divi website laten maken
Divi website laten maken

Divi Ontwikkelaar

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt een goede website te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede Divi thema expert met de juiste technische kennis zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.

Is een website met Divi thema geschikt voor mij?

Iedereen kan aan de slag met een Divi website, maar het is belangrijk om de tijd te nemen, zodat je het proces niet overhaast. Als je niet tevreden bent met het resultaat en niet veel tijd over hebt, raden wij je aan een professional in te huren om jouw website te laten maken. Specialisten zullen in staat zijn om bijkomende zaken zoals website snelheid en beveiliging te behandelen.

Kan ik een WordPress website zelf onderhouden?

De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen website te beheren, terwijl wij voor de technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de website updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste content.

Hoe lang duurt het voordat website klaar is?

Als je een bestaande website vervangt door een nieuwe, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe website vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.

Wat zijn de kosten van het Divi thema?

Divi is een WordPress thema gemaakt door Elegant Themes. Op het moment van schrijven, kan Divi worden gekocht voor een eenmalige aankoop voor 249 dollar of als een jaarlijks abonnement voor 89 dollar per jaar.

Wanneer je ons kiest om je website te maken, krijg je van ons een levenslange licentie voor het thema zonder extra kosten.

Onze website pakketten

Divi website laten maken?

Wees voorbereid om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakenwereld. Je website is de eerste indruk van je bedrijf. Het is de eerste plaats waar jouw klanten jouw bedrijf zullen leren kennen, en het is van essentieel belang dat je er een goede van maakt.

MKB Website

Vanaf €1850
 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google

Unieke website

Vanaf €3500
 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google

Maatwerk website

Vanaf €6000
 • Levertijd: in overleg
 • Unieke vormgeving
 • Een maatwerk website, denk aan portals, community, online leerplatform
 • Samen bedenken we een marketing strategie en bedenken we alle funcitonaliteiten
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google

Recente projecten

Ons werk
Meuwissen Gerritsen
Meuwissen Gerritsen
Baims Natural Makeup
Baims Natural Makeup
futurefactor
futurefactor