Divi specialist

Divi Website
Laten Maken

Als je wilt dat jouw Divi-website professioneel wordt ontworpen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken en tijd kunt besteden aan jouw eigen bedrijf, hebben wij de perfecte oplossing voor jou: laat jouw Divi-website maken door een ervaren professional.

Wij zijn trots op onze expertise in het creëren van WordPress-websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn en goed presteren, maar ook een verhaal vertellen. We begrijpen dat een website meer is dan alleen een visuele presentatie; het is een medium om jouw unieke verhaal te delen.

Ons doel is om jou te helpen je boodschap helder en overtuigend over te brengen, zodat klanten vinden wat ze nodig hebben en blijven terugkomen.

Flexibel Divi webdesign

Waarom een Divi website laten maken?

Je Divi website is een directe manier om met klanten in contact te komen. Zelfs mensen die nog nooit van je bedrijf of product hebben gehoord, kunnen op je website terechtkomen. De eerste indruk is belangrijk, dus het is van cruciaal belang dat bezoekers zien wat ze van je kunnen verwachten.

Het Divi Wordpress thema, ontwikkeld door Elegant Themes, is een van de meest populaire lay out thema’s voor het maken van websites met WordPress. Het thema is gebouwd op een fundament van webstandaarden en best practices. Het is 100% responsive en bevat meer dan 40 modules die kunnen worden gebruikt om vrijwel elk type site denkbaar te maken.

Divi website laten maken
Divi website laten maken
Divi theme en visual builder

Divi website voor iedereen

Het thema is een WordPress website bouwer waarmee je elk type website kunt bouwen, van eenvoudige zakelijke sites tot complexe e-commerce winkels. Divi thema staat bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor het een van de meest populaire bouwers op de markt is vandaag de dag.

Het drag-and-drop Divi builder en tal van modules maakt het gemakkelijk om je site aan te passen, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan bewerken en meer tijd kunt besteden aan de inhoud die voor jou belangrijk is.

Divi webontwerper

Ervaring als Divi webdesigner

Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met Divi website design, (en bijna 25 jaar ervaring in het bouwen van websites) het multifunctionele WordPress thema van Elegant Themes. Wij kunnen een complete Divi website voor jouw bedrijf maken met een op maat gemaakte grafisch ontwerp en alle functionaliteit die je nodig hebt voor een overtuigende en uitgebreide website.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, maar we helpen ook klanten met andere WordPress thema’s.

Als je iets specifieks of unieks wilt, kunnen we met je samenwerken om het te creëren! Je krijgt een op maat gemaakte ervaring die jouw website precies maakt wat je wilt dat het wordt. Of dat nu een eenvoudige blog is of een volwaardige e-commerce site, wij zorgen ervoor dat je met iets geweldigs bij ons weggaat!

Divi website laten maken

Webdesign pakketten en kosten

Divi website laten maken

Wees voorbereid om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakenwereld. Je website is de eerste indruk van je bedrijf. Het is de eerste plaats waar jouw klanten jouw bedrijf zullen leren kennen, en het is van essentieel belang dat je er een goede van maakt.

MKB Website

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €1850

Unieke website

 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €3500

MKB Webshop

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele webshop, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je webshop is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €2900
Divi website laten maken
Begin direct!

Let’s work together!

Divi Webdesign specialist

Andere aspecten rondom Divi website

Ons team van ervaren en enthousiaste webdesigners en ontwikkelaars verzorgt al jaren professionele Divi websites voor kleine en grote bedrijven.

Domeinnaam reserveren

De eerste stap is een domein te reserveren. Het zal de geloofwaardigheid van je onderneming vergroten en helpen bij de ranking in zoekmachines.

Premium WordPress hosting

Onze servers worden beschermd door een hybride cloudomgeving, wat resulteert in 99,999% up-time, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

Snelheid optimalisatie

Een snelle website zal de gebruikersstroom, conversies & bounce rates van jouw WordPress website verbeteren.

Onderhoud en beveiliging

Wij zorgen voor alles wat gedaan moet worden aan je nieuwe website en doen zelfs dingen waarvan je misschien niet wist dat ze gedaan moesten worden.

Zoekmachine optimalisatie

Hiermee kunnen onze klanten hun online vindbaarheid optimaliseren, nieuwe klanten bereiken en hun doelen behalen.

Google Ad campagnes

Google Ad campagnes zijn een andere manier om reclame te maken voor je bedrijf bij potentiële klanten en cliënten!

Social Media campagnes

Met een groeiend aantal volgers in de sociale media zul je zien dat jouw producten, website en service meer exposure krijgen.

Nieuwsbrieven (Mailchimp)

Met een nieuwsbrief blijf je onder de aandacht van je klanten en herinner je hen eraan waarom ze je graag mogen.

Divi Ontwikkelaar

Veelgestelde vragen over een Divi website

Wanneer je overweegt een goede website te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede Divi thema expert met de juiste technische kennis zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.

Is een website met Divi thema geschikt voor mij?
Iedereen kan aan de slag met een Divi website, maar het is belangrijk om de tijd te nemen, zodat je het proces niet overhaast. Als je niet tevreden bent met het resultaat en niet veel tijd over hebt, raden wij je aan een professional in te huren om jouw website te laten maken. Specialisten zullen in staat zijn om bijkomende zaken zoals website snelheid en beveiliging te behandelen.
Kan ik een WordPress website zelf onderhouden?

De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen website te beheren, terwijl wij voor de technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de website updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste content.

Hoe lang duurt het voordat website klaar is?
Als je een bestaande website vervangt door een nieuwe, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe website vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.
Wat zijn de kosten van het Divi thema?
Divi is een WordPress thema gemaakt door Elegant Themes. Op het moment van schrijven, kan Divi worden gekocht voor een eenmalige aankoop voor 249 dollar of als een jaarlijks abonnement voor 89 dollar per jaar.

Wanneer je ons kiest om je website te maken, krijg je van ons een levenslange licentie voor het thema zonder extra kosten.

Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Meuwissen Gerritsen
Meuwissen Gerritsen
Baims Natural Makeup
Baims Natural Makeup
futurefactor
futurefactor