Google ads campagne

Google Ads specialist Haarlem

Als je op zoek bent naar een Google Ads (Adwords) specialist in Haarlem, hoef je niet verder te zoeken! Tegenwoordig is jouw website meer dan alleen een uithangbord – het is de belangrijkste plek om bezoekers om te zetten in klanten. Het inschakelen van een ervaren Google Ads specialist en je Google Ads uitbesteden, kan je helpen om winstgevende campagnes op te zetten en jouw online aanwezigheid te vergroten.

Je bedrijf vooruit helpen 

EN GOOGLE ADS UITBESTEDEN

Onze werkwijze met Google Ads campagnes is eenvoudig

Als je overweegt om jouw Google Ads aan ons team in Haarlem uit te besteden, wil je natuurlijk weten hoe we te werk gaan. Bij onze werkwijze staan transparantie en resultaatgerichtheid centraal. We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie. Vervolgens stellen we een strategie op die is afgestemd op jouw specifieke doelen. Ons ervaren team zorgt voor het opzetten en beheren van effectieve Google Ads-campagnes, waarbij we voortdurend monitoren, optimaliseren en rapporteren over de prestaties.

Stap 1

Analyse en onderzoek

We analyseren de gegevens van jouw website en openbare bronnen. Op basis van deze analyse kunnen we de zoekwoorden identificeren die mensen vaak gebruiken bij het zoeken naar producten of diensten zoals die van jou. Door deze inzichten te gebruiken, kunnen we jouw website optimaliseren en ervoor zorgen dat deze beter aansluit bij de zoekintentie van potentiële klanten. Op deze manier vergroten we de zichtbaarheid van jouw bedrijf en trekken we meer relevante bezoekers aan.

Google Ads specialist Haarlem
Google Ads specialist Haarlem
Stap 2

Google Ads (Adwords) Campagne opzetten

In overleg met jou maken we nu de campagne en advertentiegroepen. We zorgen ervoor dat de advertenties perfect aansluiten bij jouw doelgroep en doelstellingen. Zodra alles is ingesteld, gaan we live met de nieuwe advertenties. Maar ons werk stopt daar niet. We blijven jouw campagnes regelmatig beheren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit je investering haalt. Ons team houdt voortdurend de prestaties in de gaten en past indien nodig de strategie aan om ervoor te zorgen dat je altijd een optimaal resultaat behaalt.

Stap 3

Regelmatig evaluatie en optimalisatie

We investeren tijd en moeite om jouw bedrijf van binnen en van buiten te leren kennen. We willen weten hoe jouw dagelijkse routines eruitzien, waar jouw verkopen en leads vandaan komen en wat de grootste uitdagingen zijn voor zowel jou als jouw klanten. Op basis van deze kennis gaan we graag met je om de tafel zitten om onze bevindingen te bespreken en te kijken hoe we jouw conversieratio zo groot mogelijk kunnen maken. We streven ernaar om de juiste strategieën en tactieken toe te passen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen, zodat je maximaal resultaat kunt behalen.

Google Ads specialist Haarlem
Begin direct!

Let’s work together!

Google Ads specialist Haarlem
Laat je zorgen achter

Welke soorten Google Ads (Adwords) campagnes kunnen we aan jullie uitbesteden?

Zoeknetwerk

Zoekcampagnes zijn tekstadvertenties die worden weergegeven in de zoekresultaten wanneer mensen op zoek zijn naar de producten en diensten die jij aanbiedt. Ze helpen je om meer zichtbaarheid te krijgen en potentiële klanten naar je website te trekken.

Display-campagnes

Display-advertenties zijn visueel gerichte advertenties die ideaal zijn om je producten en diensten te presenteren met prachtige visuals. Ze trekken de aandacht van potentiële klanten en helpen je om je merk op een visueel aantrekkelijke manier te promoten.

Videocampagnes

Videocampagnes vergroten je merkbekendheid door het tonen van videoadvertenties op YouTube en andere websites. Bereik een breder publiek en maak indruk met boeiende visuele content.

Shopping-campagnes

Shopping-campagnes zijn perfect voor verkopers die hun productvoorraad willen verkopen. Deze advertenties verschijnen in de zoekresultaten en op het Google Shopping-tabblad, waardoor potentiële klanten gemakkelijk jouw producten kunnen ontdekken en kopen.

App-campagnes

Breid het bereik van je app uit door deze te promoten via diverse kanalen. Met app-campagnes kun je nieuwe gebruikers aantrekken en de omzet van je app verhogen.

Performance Max

Google Ads heeft een nieuw campagnetype op basis van doelen geïntroduceerd, waardoor Google Ads-specialisten toegang krijgen tot hun volledige Google Ads-voorraad vanuit één campagne. Dit stelt adverteerders in staat om efficiënter en effectiever te werken.

Google Ads (Adwords) specialist in Haarlem

Veelgestelde vragen

Ben je klaar om jouw Google Ads uit te besteden? Zo ja, dan heb je misschien vragen. Een goede expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen. Wij zijn een Google Ads specialist in Haarlem die de regels van het spel en de geheimen van Google Ads perfect onder de knie heeft.

Wat is Google Ads?
Google Ads zijn een krachtig hulpmiddel voor wie zijn bedrijf wil laten groeien met betaalbare, effectieve advertenties die in een uitgebreid netwerk van zoekresultaten en pagina’s worden geplaatst.
Waarom zou ik Google Ads uitbesteden aan een SEA bureau?
Het uitbesteden van je Google Ads campange aan een specialist kan je veel tijd en energie besparen, terwijl het je ook helpt om jouw sales en ROI doelen te bereiken. Door gebruik te maken van de ervaring van onze specialisten gevestigd in Haarlem, kunnen wij je helpen met het meeste uit jouw budget te halen en het hoogst mogelijke rendement op jouw investering te behalen.
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Sorry, No posts.

Potentiele klanten werven door middel van betaalde campagnes

Google Adwords uitbesteden is geniaal!

Op zoek naar een betrouwbare Google Ads specialist in Haarlem? Bij Bohnenn Webdesign ben je aan het juiste adres. Als specialist in Google Ads in Haarlem helpen wij jouw online vindbaarheid te vergroten door winstgevende Google Ads campagnes op te zetten en te beheren.

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van Google Ads zorgen zij ervoor dat jouw advertenties worden weergegeven aan relevante bezoekers in de zoekresultaten. Door het gebruik van de juiste zoektermen, een grondige analyse van jouw doelgroep en het stellen van specifieke doelen, streven wij naar meetbare resultaten en conversies.

Bohnenn Webdesign begrijpt dat elke onderneming unieke doelen heeft. Daarom werken wij samen met jou om specifieke doelen op te stellen en optimaliseren wij jouw advertenties effectief. Met Google Ads kun je verschillende factoren beïnvloeden, zoals concurrentie en advertentiebudget, om betere resultaten te behalen.

Als Google Ads specialist in Haarlem biedt Bohnenn Webdesign diverse targetingopties om jouw doelgroep effectief te bereiken. We zorgen ervoor dat jouw advertenties worden weergegeven aan geïnteresseerde potentiële klanten, waardoor je jouw online aanwezigheid vergroot en relevant websiteverkeer genereert.

Door jouw Google Ads campagnes uit te besteden aan Bohnenn Webdesign profiteer je van onze expertise op het gebied van online marketing. We communiceren helder en houden de lijnen kort, zodat jouw wensen en doelstellingen altijd worden beantwoord.

Ben je geïnteresseerd in het uitbesteden van jouw Google Ads campagnes in Haarlem? Neem dan contact op met Bohnenn Webdesign via het onderstaande formulier. We helpen je graag met het vergroten van jouw online zichtbaarheid, het genereren van relevant websiteverkeer en het behalen van betere resultaten.