Google ads campagne

Google Ads specialist
Haarlem

Als je op zoek ben naar een Google Ads (Adwords) specialist in Haarlem, zoek dan niet verder! Jouw website is meer dan alleen een uithangbord: Het is tegenwoordig de belangrijkste plek om bezoekers om te zetten in klanten.

Je bedrijf vooruit helpen

Onze werkwijze met Google Ads is eenvoudig

Als je geïnteresseerd ben in het uitbesteden van jouw Google Ads aan ons team in Haarlem, is het niet meer dan logisch dat je wil weten hoe we werken.
01
Stap 1

Analyse en onderzoek

Wij analyseren de gegevens van jouw website en openbare bronnen om de zoekwoorden te bepalen die mensen gebruiken bij het zoeken naar producten of diensten zoals die van jou.
google ads uitbesteden
Google Ads specialist Haarlem
02
Stap 2

Google Ads (Adwords) Campagne opzetten

Wij maken nu in overleg met je de campagne en advertentiegroepen. Wij gaan live met de nieuwe advertenties en beheren en optimaliseren vervolgens regelmatig uw campagnes.

03

Stap 3

Regelmatig evaluatie en optimalisatie

We leren jouw bedrijf van binnen en van buiten kennen, we leren over jouw dagelijkse routines, sporen op waar jouw verkopen en leads vandaan komen en wat de grootste problemen zijn voor je en jouw klanten. Daarna gaan we met je om de tafel zitten en bespreken we onze bevindingen en hoe we je conversieratio zo groot mogelijk kunnen maken.

Google Ads specialist Haarlem
Laat je zorgen achter

Welke soorten Google Ads (Adwords) campagnes kunnen we aan jullie uitbesteden?

Zoeknetwerk

Zoekcampagnes zijn tekstadvertenties die in de zoekresultaten verschijnen wanneer mensen zoeken naar de producten en diensten die je aanbiedt.

Display-campagnes

Display-advertenties zijn vooral visueel, wat betekent dat ze perfect zijn om je producten en diensten te tonen met prachtige visuals.

Videocampagnes

Met videocampagnes kan je video’s weergeven op YouTube en andere websites. Deze advertenties zullen jouw algemene merkbekendheid vergroten.

Shopping-campagnes

Shopping-campagnes zijn ideaal als je een verkoper bent en jouw productvoorraad wil verkopen. Deze advertenties worden weergegeven in de zoekresultaten en op het tabblad Google Shopping.

App-campagnes

Vergroot het bereik van jouw app door deze te promoten via een breed scala aan kanalen. Met app-campagnes kam je nieuwe gebruikers voor jouw app werven en meer omzet genereren.

Performance Max

Een nieuw campagnetype op basis van doelen stelt Google Ads specialist in staat om vanuit één campagne toegang te krijgen tot hun volledige Google Ads-voorraad.
Google Ads (Adwords) specialist in Haarlem

Veelgestelde vragen

Maak je zich klaar om jouw Google Ads uit te besteden? Zo ja, dan heb je misschien vragen. Een goede expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen. Wij zijn een Google Ads specialist in Haarlem die de regels van het spel en de geheimen van Google Ads perfect onder de knie heeft.

Wat is Google Ads?
Google Ads zijn een krachtig hulpmiddel voor wie zijn bedrijf wil laten groeien met betaalbare, effectieve advertenties die in een uitgebreid netwerk van zoekresultaten en pagina’s worden geplaatst.
Waarom zou ik Google Ads uitbesteden aan een SEA bureau?
Het uitbesteden van je Google Ads campange aan een specialist kan je veel tijd en energie besparen, terwijl het je ook helpt om jouw sales en ROI doelen te bereiken. Door gebruik te maken van de ervaring van onze specialisten gevestigd in Haarlem, kunnen wij je helpen met het meeste uit jouw budget te halen en het hoogst mogelijke rendement op jouw investering te behalen.