PPC campagne

Google Ads
Uitbesteden

Wil je jouw Google Ads (AdWords) campagnes uitbesteden aan een professioneel Google Ads bureau? Als Google Ads specialist beschikken wij over de nodige expertise en ervaring om je AdWords campagnes te optimaliseren.

01
Google Adwords, oftewel

Google Ads

In het kort Google Ads is een zeer gedetailleerde en effectieve pay-per-click (PPC) advertentiedienst van Google die online bedrijfseigenaren helpt om hun advertenties onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde internetgebruikers via keyword matching. Bedrijven die willen adverteren maken vaak gebruik van deze dienst (en verwante diensten zoals AdWords Editor) omdat ze zeer specifieke advertenties kunnen maken en per klik worden aangerekend in plaats van een maandelijks bedrag te betalen, waardoor het risico wordt beperkt en de doeltreffendheid wordt verzekerd.

google ads uitbesteden
Google Ads uitbesteden
02
Hogere ROI (Return of Investment)

Hoe helpt Google Ads Campagne jouw bedrijf?

Google AdWords is de ideale manier voor je bedrijf om met je producten en diensten te adverteren bij mensen die er actief naar op zoek zijn.

We gebruiken altijd de juiste zoekwoorden, en tonen alleen advertenties wanneer een potentiële klant klaar is om iets te gaan kopen.

Onze expertise heeft al vele bedrijven geholpen hun doelen te bereiken. We bespreken graag hoe we die van jou ook kunnen helpen!

03

Advertentiecampagne

Soorten Google Ads campagnes

Google Ads biedt vijf soorten advertentiecampagnes:

  • Zoeknetwerk: tekstadvertenties in de zoekresultaten
  • Display: beeldadvertenties op websites
  • Video: videoadvertenties op YouTube
  • Google shopping: productvermeldingen op Google
  • App: je app promoten via een groot aantal kanalen

Welk Google Ads type moet je kiezen? Dat hangt af van wat je wilt bereiken. Als je op zoek bent naar sales, kies dan voor Search of Shopping campagnes. Display- en videoadvertenties zijn geweldig als je je merkbekendheid wilt vergroten, omdat ze kunnen worden getarget op interesses en demografische gegevens.

Google Ads uitbesteden