Joomla migratie naar WordPress – WooCommerce

Zeg dag tegen Joomla!

Er is geen twijfel dat Joomla een fantastisch Content Management Systeem (CMS) is, maar de meeste mensen zullen zich misschien toch beter thuis voelen met WordPress. Het probleem ligt in het migreren van Joomla naar WordPress.

Het migreren van een website is vaak een uitdaging en tijdrovend. Gelukkig zijn wij specialist in deze migratie.

Daarnaast heeft WordPress voor ons geen geheimen meer, wij openen alle deuren. Met 20 jaar ervaring dé specialist van Haarlem in WordPress Websites. Wij bieden al een complete migratie van Joomla naar WordPress aan vanaf € 1500,-

Mede door onze kennis zijn wij in staat om de doorlooptijd voor het opleveren van je nieuwe WordPress website erg laag te houden. In de meeste gevallen kan je website al binnen enkele weken online zijn.

Benieuwd wat je krijgt voor maar € 1500,- ?

Duidelijk en transparant!

Dat is wat jij zoekt en wat wij willen zijn. Geen kleine lettertjes, maar direct weten wat je allemaal krijgt. In de meeste gevallen zal je genoeg hebben aan ons WordPress Pakket.

Zo niet, dan kan je pakket uiteraard uitgebreid worden met extra pagina’s, allerlei soorten opties en diverse functionaliteiten welke wij tegen een kleine meerprijs voor je kunnen inbouwen.

Uniek Ontwerp

Je website krijgt een uniek ontwerp, gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf.

Responsive Design

Je website wordt zo aangepast dat hij ook op mobiel en tablet er fantastisch uitziet.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij zorgen er voor dat je website aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.

Pagina's

Wij bouwen de eerste 10 pagina’s voor je en vullen deze met content. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard extra pagina’s voor je inbouwen.

Blogberichten

Wij plaatsen alvast de eerste 5 berichten voor je, daarna kan je heel gemakkelijk zelf nieuwe berichten toevoegen of kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor je plaatsen.

Snelheidsoptimalisatie

Is je website niet snel genoeg? Dan zijn bezoekers weer snel weg. Onze specialisten finetunen je website om deze zo snel mogelijk te laden.

Contactpagina

Wij bouwen een professionele contactpagina, inclusief contactformulier en Google Maps kaart.

Professionele foto's

Om je website een professionele uitstraling te geven schaffen wij in overleg met je 10 professionele foto’s aan, daarbij kan je kiezen uit een aanbod van 70 miljoen foto’s.

Een Selectie uit Onze Portfolio

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen