Landingspagina

Meer bezoekers via een landingspagina

Een landingspagina is een webpagina waarop u bezoekersinformatie kunt vastleggen via een leadformulier. Een goede landingspagina wordt getarget op een bepaalde verkeersstroom – bijvoorbeeld vanuit een e-mailcampagne die reclame maakt voor een bepaalde whitepaper – en omdat deze doelgericht is en omdat deze een interessante aanbieding heeft achter een lead capture-formulier, converteert u een hoger percentage van uw website bezoekers in leads waarmee u kunt volgen. Landingspagina’s die spreken met uw bezoekers.

Een complete website voor maar € 1500,- ?

Duidelijk en transparant!

Dat is wat jij zoekt en wat wij willen zijn. Geen kleine lettertjes, maar direct weten wat je allemaal krijgt. In de meeste gevallen zal je genoeg hebben aan ons WordPress Pakket.

Zo niet, dan kan je pakket uiteraard uitgebreid worden met extra pagina’s, allerlei soorten opties en diverse functionaliteiten welke wij tegen een kleine meerprijs voor je kunnen inbouwen.

Uniek Ontwerp

Je website krijgt een uniek ontwerp, gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf.

Responsive Design

Je website wordt zo aangepast dat hij ook op mobiel en tablet er fantastisch uitziet.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij zorgen er voor dat je website aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.

Pagina's

Wij bouwen de eerste 10 pagina’s voor je en vullen deze met content. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard extra pagina’s voor je inbouwen.

Blogberichten

Wij plaatsen alvast de eerste 5 berichten voor je, daarna kan je heel gemakkelijk zelf nieuwe berichten toevoegen of kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor je plaatsen.

Snelheidsoptimalisatie

Is je website niet snel genoeg? Dan zijn bezoekers weer snel weg. Onze specialisten finetunen je website om deze zo snel mogelijk te laden.

Contactpagina

Wij bouwen een professionele contactpagina, inclusief contactformulier en Google Maps kaart.

Professionele foto's

Om je website een professionele uitstraling te geven schaffen wij in overleg met je 10 professionele foto’s aan, daarbij kan je kiezen uit een aanbod van 70 miljoen foto’s.

Een Selectie uit Onze Portfolio

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen