Magento migratie naar WordPress

Zeg dag tegen Magento!

Er is geen twijfel dat Magento een fantastisch Content Management Systeem (CMS) is, maar de meeste mensen zullen zich misschien toch beter thuis voelen met WordPress. Het probleem ligt in het migreren van Magento naar WordPress.

Het migreren van een website is vaak een uitdaging en tijdrovend. Gelukkig zijn wij specialist in deze migratie.

Daarnaast heeft WordPress voor ons geen geheimen meer, wij openen alle deuren. Met 20 jaar ervaring dé specialist van Haarlem in WordPress Websites. Wij bieden al een complete migratie van Magento naar WordPress aan vanaf € 2500,-

Mede door onze kennis zijn wij in staat om de doorlooptijd voor het opleveren van je nieuwe WordPress website erg laag te houden. In de meeste gevallen kan je website al binnen enkele weken online zijn.

Benieuwd wat je krijgt voor maar € 2500,- ?

Duidelijk en transparant!

Dat is wat jij zoekt en wat wij willen zijn. Geen kleine lettertjes, maar direct weten wat je allemaal krijgt. In de meeste gevallen zal je genoeg hebben aan ons WordPress Webshop Pakket.

Zo niet, dan kan je pakket uiteraard uitgebreid worden met extra pagina’s, allerlei soorten opties en diverse functionaliteiten welke wij tegen een kleine meerprijs voor je kunnen inbouwen.

Uniek Ontwerp

Je webshop krijgt een uniek ontwerp, gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf.

Responsive Design

Je webshop wordt zo aangepast dat hij ook op mobiel en tablet er fantastisch uitziet.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij zorgen er voor dat je webshop aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.

Pagina's

Wij bouwen de eerste 8 pagina’s voor je en vullen deze met content. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard extra pagina’s voor je inbouwen.

Blogberichten

Wij plaatsen alvast de eerste 3 berichten voor je, daarna kan je heel gemakkelijk zelf nieuwe berichten toevoegen of kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor je plaatsen.

Snelheidsoptimalisatie

Is je webshop niet snel genoeg? Dan zijn bezoekers weer snel weg. Onze specialisten finetunen je webshop om deze zo snel mogelijk te laden.

Contactpagina

Wij bouwen een professionele contactpagina, inclusief contactformulier en Google Maps kaart.

Professionele foto's

Om je webshop een professionele uitstraling te geven schaffen wij in overleg met je 10 professionele foto’s aan, daarbij kan je kiezen uit een aanbod van 70 miljoen foto’s.

Producten

Wij voegen de eerste 50 producten voor je toe. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard meer producten toevoegen, of je kan dit gemakkelijk zelf doen.

Betalingsmodule

Uiteraard wordt er een betalingsmodule gekoppeld aan je webshop, zodat je klanten op alle gewenste manieren (IDeal, PayPal, Creditcard etc.) bij je kunnen betalen.

Een Selectie uit Onze Portfolio

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen