Snel en vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ik weet nog niet wat ik wil

Wil je een nieuwe website of is je huidige website aan vervanging toe, maar weet je nog niet wat je wil, en wil je graag eens met één van onze marketing specialisten van gedachten wisselen of je vrijblijvend laten adviseren.

Dat kan!

Vul onderstaande formulier in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terugbelverzoek

Ik weet wat ik wil

Wil je een nieuwe website of is je huidige website aan vervanging toe? En ben je benieuwd wat je nieuwe website gaat kosten.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de wensen voor je nieuwe website zijn.

Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 24 uur een offerte op maat toegestuurd.

Offerte aanvragen

Dé Webdesign en SEO Specialist van Haarlem

Bohnenn Webdesign is een full service internetbureau in Haarlem, actief sinds 1998. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven betaalbare websites gebouwd. Bijna al onze websites worden opgeleverd in het zeer gebruiksvriendelijk WordPress, waardoor je gemakkelijk je eigen website kan aanpassen.

Veelgestelde vragen bij het maken van een wordpress website

Hoe lang duurt het om een website te maken

Uit ervaring kunnen we nieuwe websites binnen 4-6 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.

Hoe lang duurt het om een webshop te maken

Uit ervaring kunnen we nieuwe webshops binnen 6-10 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.

Doen jullie ook SEO (Zoekmachine Optimalisatie?

Alle website die wij opleveren zijn inclusief SEO. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.

Doen jullie ook Speed Optimalisatie?

Alle website die wij opleveren zijn inclusief Speed Optimalisatie. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.

Kan ik mijn nieuwe website ook op mobiel of tablet bekijken?

Jazeker, elke website of webshop wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

Kan ik zelf de tekst op mijn website aanpassen?

Jazeker, al onze websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto's op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.

Onze eisen voor een goede website

l

Uniek ontwerp

l

Gebruikersvriendelijk

l

Mobiel geoptimaliseerd

l

Zoekmachine geoptimaliseerd

l

Snelheid geoptimaliseerd

l

AVG-compliant

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Terugbelverzoek