Snel en veilig

Premium WordPress
Hosting Haarlem

Wij zijn een team van WordPress professionals die hostingpakketen, ondersteuning en diensten aanbieden aan mensen die hun WordPress installatie door experts willen laten beheren.
Ultrasnel

WordPress hosting specialist

Wij staan klaar om al je WordPress hosting behoeften aan te pakken. Onze WordPress hostingpakketten bieden je een oplossing op maat die altijd is voorzien van de nieuwste software, redundante infrastructuur en 24/7 klantenondersteuning. We bieden alle hosting aan vanaf € 10,- per maand.

Wat maakt ons anders dan andere hostingbedrijven?
Er zijn veel hostingbedrijven waar je voor een paar euro een pakket kunt krijgen. Maar als er iets mis gaat, moet je het vaak zelf oplossen. Bij Bohnenn Webdesign bieden we een persoonlijke helpdesk waar we elk probleem voor je oplossen.

Weergaloze performance

Onze WordPress hosting is volledig afgestemd op de unieke behoeften van WordPress. Jouw Worpdress sites zijn daardoor sneller, veiliger en stabieler. Meer conversies, beveiliging tegen hacks, altijd online.

Automatische backups

Al je gegevens worden altijd beschermd door dagelijkse back-ups. Op die manier kun je, als het noodlot toeslaat of een hacker een aanval uitvoert je site gemakkelijk herstellen. Wij helpen je in elke fase van het proces kiezen waar je jouw gegevens wilt herstellen.

Gratis verhuisservice

Ons team van WordPress experts staat klaar om de verantwoordelijkheid van het verhuizen van je site naar onze servers op zich te nemen.

Wij bieden een gratis verhuisservice bij elk WordPress hostingpakket!