Snel en veilig hosting

Premium WordPress Hosting Haarlem

Als je een website hebt, dan heb je ook webhosting (of hosting) nodig. Het hebben van goede webhosting is belangrijk als je wilt dat jouw website door veel mensen bekeken wordt. Bezoekers hebben weinig geduld als ze een pagina opvragen en ook zoekmachines geven plus- of minpunten voor snelheid.

Ultrasnelle hosting

WordPress hosting specialist

Op zoek naar goedkope en betrouwbare hosting? Wij staan klaar om al je hosting behoeften aan te pakken. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress hosting en bieden oplossingen op maat. Onze servers zijn ondergebracht in een redundante omgeving met de nieuwste software, en we bieden 24/7 klantenondersteuning.

Wij bieden alles wat je nodig hebt om een eigen online aanwezigheid te creëren. Van domeinnamen tot e-mail hosting, webhosting tot vps, wij hebben het allemaal – en we zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt. We bieden al hosting aan vanaf € 10,- per maand.

Wat maakt onze hosting anders dan andere hostingbedrijven?

Er zijn veel hostingbedrijven waar je voor een paar euro hosting kunt krijgen. Maar als er iets mis gaat, moet je het vaak zelf oplossen. Bij Bohnenn Webdesign bieden we een persoonlijke helpdesk waar we elk hosting probleem voor je oplossen.

Hosting Haarlem

Managed hosting specialist uit Haarlem

Wij hebben alles wat je nodig hebt voor jouw online succes: hosting, e-mail, en meer.

Onze Servers gebruiken Plesk

Wij bieden je hosting aan die gebruik maakt van Plesk en waarmee je alle specificaties van jouw website kunt aanpassen. E-mailadressen aanmaken, DNS aanpassen, FTP accounts toevoegen. Als je hulp nodig heeft, laat het ons weten. Wij delen graag onze technische kennis met je.

Weergaloze webhosting voor WordPress

Wij hebben onze webhosting afgestemd op de behoeften van WordPress. Jouw WordPress sites zijn sneller, veiliger en stabieler. Meer conversies, beveiliging tegen hacks en altijd online.

Automatische backups

Met onze hosting hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verlies van jouw bestanden. Ons systeem maakt automatisch elke dag een back-up van al jouw bestanden, zodat je gerust kunt zijn dat jouw gegevens veilig zijn.

E-mail hosting

Klaar om aan de slag te gaan met e-mail? Onze betaalbare e-mail hosting geeft je de tools die je nodig hebt om er professioneel uit te zien en e-mail te versturen vanaf jouw eigen domeinnaam.

Gratis verhuisservice

Wij helpen je graag bij het verhuizen van jouw WordPress website en domeinnamen naar onze servers.

Wij bieden een gratis verhuisservice bij elk hostingpakket!

Microsoft 365

Office 365 biedt mogelijkheden voor de steeds veranderende behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf. Je kunt Business Intelligence-tools gebruiken om gegevens te analyseren, effectiever met teamleden te communiceren en samen te werken aan projecten op de werkplek.