Scoor meer ritten

Taxi Website
Laten Maken

Wij bieden jouw taxibedrijf alles wat je nodig heb om online succesvol te zijn. Als je een taxi website wil laten maken die automatisch tarieven berekent en mensen ritten laat reserveren, neem dan vandaag nog contact met ons op.

De website van een taxibedrijf is niet zomaar een website. Hij moet een aantal belangrijke functies hebben, zodat klanten gemakkelijk boekingen kunnen maken en informatie kunnen krijgen. Ze moeten bijvoorbeeld kunnen zien of er onmiddellijk wagens beschikbaar zijn en hoeveel hun rit zal kosten. De site moet er ook professioneel uitzien.

Uniek, op maat en responsive

Taxi website design

Om het jouw klanten gemakkelijker te maken contact met je op te nemen, ontwerpen wij taxi websites die zij op alle apparaten kunnen goed gebruiken. Dit betekent dat ze op elk moment een rit kunnen boeken en online kunnen betalen in een beveiligde omgeving.

Wij hebben onze taxi websites ontwikkeld met één doel voor ogen: meer telefoontjes van potentiële klanten en boekingen van taxi’s voor jouw bedrijf genereren.

Taxi website laten maken
Taxi website laten maken
SEO voor Taxi website

Taxi website moet goed vindbaar zijn

Een goede taxi website is er een die mensen gemakkelijk kunnen vinden.

Wanneer wij jouw taxi website maken, zorgen wij ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor Google zodat mensen je gemakkelijk kunnen vinden. Wij maken een zoekword analyses, een zoekmachinevriendelijke structuur en schrijven teksten die door zoekmachines begrepen kunnen worden.

Wij zorgen ervoor dat de website van jouw taxibedrijf er goed uitziet en goed vindbaar is.

Oplossing voor iedereen

Geavanceerd taxi boekingssysteem

Online een taxi boeken wordt steeds populairder, en het is belangrijk om mensen een snelle, veilige en gemakkelijke manier te bieden om een taxi te boeken. Een op maat gemaakte website van ons zal je een duidelijk overzicht geven van alle boekingen.

Taxi website laten maken
Taxi website laten maken
Meer klanten aantrekken

Meertalige taxi website laten maken

Een meertalige taxi website is een website die in meerdere talen beschikbaar is. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op de knop jouw website van het Nederlands naar het Engels omzetten. Op deze manier geeft je mensen de mogelijkheid om de juiste taal te gebruiken.

Door een meertalige website aan te bieden, kunt je mensen bereiken die verschillende talen spreken. In plaats van bezoekers te dwingen jouw taxi website te lezen in een taal die ze niet goed of helemaal niet begrijpen, kunt je hen de mogelijkheid bieden hun eigen taal te kiezen. Dit zal meer bezoekers aantrekken en ervoor zorgen dat ze langer op jouw website blijven.

Als je geïnteresseerd bent in een meertalige taxi website, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden om er een voor je te verzorgen.

Alles op een rijtje

Waarom een taxiwebsite laten bouwen door ons

  • Een professionele en responsive website die voldoet aan al je wensen
  • Een op maat gemaakte website, open voor eindeloze mogelijkheden.
  • Met ons taxiboekingssysteem kunt u zich concentreren op uw klanten en hun behoeften.
  • CMS dat je controle geeft over jouw website
  • Een goede basis voor zoekmachines
  • Mogelijkheid voor meertalige website
  • Een goede samenwerking en goede communicatie met onze specialisten.
Taxi website laten maken
Begin direct!

Let’s work together!

Taxi website laten maken
Steeds meer mensen boeken online hun taxi

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt een professionele taxi website te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede taxi webdesign expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.

Kan ik een taxi website laten maken en dan zelf onderhouden?

De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen taxi website te beheren, terwijl wij voor de technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de website updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste content.

Hoe lang duurt het voordat mijn taxiwebsite klaar is?
Als je een bestaande website vervangt door een nieuwe, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe taxi website vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.
Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website voor taxibedrijven?
Bij Bohnenn Web Design, bouwen wij jouw taxi website vanaf €1850,-
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Sorry, No posts.