Overstappen

Van Joomla
naar Wordpress

Er zijn vele redenen waarom je zou willen overstappen van Joomla naar WordPress. Misschien zijn jouw gebruikers of je jezelf het niet eens met de Joomla manier van doen. Wat de reden ook is, wij kunnen je helpen met het omzetten van Joomla naar een WordPress website.

Joomla of WordPress

Joomla naar WordPress overzetten

WordPress is een van de meest populaire Content Management Systemen (CMS) met meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Het wordt gebruikt voor bloggen, website ontwikkeling en zelfs eCommerce.

De voordelen van het gebruik van WordPress zijn talrijk. Als je wil overstappen van Joomla naar WordPress, zijn hier een paar redenen waarom je zou moeten overwegen om dat te doen.

Veiligheidsproblemen

Joomla, zoals elke andere CMS applicatie, is kwetsbaar voor veiligheidsrisico’s en hacks. Als je er zeker van wilt zijn dat je website beveiligd is tegen alle bedreigingen, dan is het overstappen van Joomla naar WordPress jouw beste optie. Een hacker kan elke kwetsbaarheid in je CMS-applicatie misbruiken door in te breken in de kernbestanden of door jouw website te infecteren met kwaadaardige codes via mazen in de applicatie. Om dit te voorkomen, stap je gewoon uit Joomla en in WordPress, dat een sterk beveiligingsraamwerk heeft ingebouwd in zijn codebase.

Gebruiksgemak

WordPress is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. De interface is schoon en eenvoudig, waardoor het zelfs voor beginners vrij eenvoudig is om te navigeren om een eigen site op te zetten. In vergelijking met Joomla is WordPress intuïtiever en gebruiksvriendelijker. Als je overstapt van Joomla naar WordPress om jouw leven gemakkelijker te maken, dan zal je geen spijt krijgen van je beslissing!

Flexibiliteit en maatwerk

WordPress biedt een grote flexibiliteit in termen van maatwerk en lay-out. Het platform biedt een grote verscheidenheid aan thema’s, widgets en plugins die je toelaten om professioneel ogende websites te creëren met weinig of geen codering vaardigheden.

Hoewel Joomla populaire sjablonen heeft die gratis of tegen betaling beschikbaar zijn, biedt het niet dezelfde mate van flexibiliteit als WordPress doet. Wanneer je overstapt van Joomla naar WordPress, heb je meer opties met betrekking tot het ontwerp en de functie van je website.

Zoekmachine vriendlijk

WordPress plugins zoals RankMath, Yoast SEO, en All-in-One SEO helpen je met on-page SEO.

Je kunt ook elk detail van jouw site optimaliseren, zoals postcategorieën, posttitels, productomschrijvingen en productcategorieën, om potentiële klanten te helpen de informatie te vinden die ze zoeken.

Recent projects
Ons werk
Pronk en Training
Pronk en Training
Airworks Inflatables
Airworks Inflatables