Overstappen

Van Magento
naar WordPress

Er zijn vele redenen waarom je zou willen overstappen van Magento naar WordPress. Misschien zijn jouw gebruikers of je jezelf het niet eens met de Mgento manier van doen. Wat de reden ook is, wij kunnen je helpen met Magento naar WordPress omzetten.

Magento of WordPress

Magento migratie naar WooCommerce

Je hebt waarschijnlijk al gehoord over WordPress en Woocommerce, het meest populaire open-source e-commerce platform. Als je een online retailer bent, vraag je je waarschijnlijk af wat de beste manier is om over te schakelen van Magento naar Woocommerce voor jouw online business.

Er zijn vele redenen om over te stappen van Magento naar Woocommerce. Hieronder geven we je enkele redenen waarom je dit zou willen.

Veiligheidsproblemen

Magento, zoals elke andere CMS applicatie, is kwetsbaar voor veiligheidsrisico’s en hacks. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw website beveiligd is tegen alle bedreigingen, dan is het overstappen van Magento naar WordPress jouw beste optie. Een hacker kan elke kwetsbaarheid in je CMS-applicatie misbruiken door in te breken in de kernbestanden of door je website te infecteren met kwaadaardige codes via mazen in de applicatie. Om dit te voorkomen, stap je gewoon uit Magento en in WordPress, dat een sterk beveiligingsraamwerk heeft ingebouwd in zijn codebase.

Gebruiksgemak

WordPress is ontworpen om gemakkelijk in gebruik te zijn. De interface is schoon en eenvoudig, waardoor het zelfs voor beginners vrij eenvoudig is om te navigeren om een eigen site aan te passen. In vergelijking met Magento is WordPress intuïtiever en gebruiksvriendelijker. Als je overstapt van Magento naar WordPress om je leven gemakkelijker te maken, dan zul je daar zeker geen spijt van krijgen!

Flexibiliteit en maatwerk

WordPress biedt een grote flexibiliteit in termen van maatwerk en lay-out. Het platform biedt een grote verscheidenheid aan thema’s, widgets en plugins die je toelaten om professioneel ogende websites te creëren met weinig of geen codering vaardigheden.

Hoewel Magento populaire sjablonen heeft die gratis of tegen betaling beschikbaar zijn, biedt het niet dezelfde mate van flexibiliteit als WordPress doet. Wanneer je overstapt van Magento naar WordPress, heb je meer opties met betrekking tot het ontwerp en de functies voor je website.

Zoekmachine vriendlijk

WordPress plugins zoals RankMath, Yoast SEO, en All-in-One SEO helpen je met on-page SEO.

Je kunt ook elk detail van je site optimaliseren, zoals postcategorieën, posttitels, productomschrijvingen en productcategorieën, om potentiële klanten te helpen de informatie te vinden die ze zoeken.

Begin direct!

Let’s work together!

Van Magento naar WordPress
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Baims Natural Makeup
Baims Natural Makeup
Photobrandstore
Photobrandstore
Foto Mignon
Foto Mignon