Maatwerk Internet Oplossingen

Op zoek naar maatwerk oplossingen, zoals een CRM, klantenregistratie of een online administratie? Alles is mogelijk, geen project is ons te groot. Jij vraagt en wij realiseren het voor je!

Maatwerk internetoplossingen, geen opdracht te groot!

Wij zijn gespecialiseerd in projecten op maat, of het nu gaat om een klein of een groot project Bohnenn Webdesign is door zijn kennis in staat om van bijna elk project een succes te maken.

Al onze maatwerk oplossingen worden opgeleverd op basis van internet gebaseerde oplossingen, uw applicatie is dus via internet toegankelijk. Voordeel is dan ook dat u overal ter wereld op uw applicatie kan inloggen.

CRM

Maatwerk CRM

Voor vele van onze klanten hebben wij inmiddels een maatwerk CRM opgeleverd. Volledig op maat, zonder onnodige extra’s!

Databases

Database Oplossingen

U wilt uw gegevens in The Cloud? Zodat u altijd en overal uw gegevens kunt benaderen? Geen probleem wij maken alles op maat.

 The cloud

Volledig in The Cloud

Al onze maatwerk oplossingen draaien in the cloud. Uw maatwerk oplossing is daardoor altijd en overal bereikbaar!

“Ik was bang dat ik teveel wensen en eisen had, maar Bohnenn Webdesign kreeg het voor elkaar!”

Enkele voorbeelden van afgeronde maatwerk oplossingen

et-

Koppeling met Carerix

Koppeling met Carerix voor een Werving- & Selectiebureau gebouwd in WordPress. De vacatures worden opgehaald uit Carerix en de sollicitant kan rechtstreeks solliciteren waarbij de sollicitatie naar Carerix wordt verzonden.

et-

Administratie en Facturatie

Administratiesysteem voor een garage voor motoren. Waarbij de klant alle motoren online kan invoeren, inclusief klantregistratie, kilometerregistratie en online facturatie.

et-

Administratiesysteem

Administratiesysteem voor het bijhouden van een complete administratie van woningen met daarbij behorende klanten.

et-

2KM Wandeltesten

Systeem voor fysiotherapeuten voor het invoeren en berekenen van de fitheid en conditie van afgenomen wandeltesten. Rekening houdend met factoren als gewicht, lengte, leeftijd en geslacht. Alle resultaten komen in een overzichtelijk gepersonaliseerd rapport te staan.

et-

Webtop20

Eén van onze eigen websites, webtop20.nl een complete bedrijvengids met meer dan 200.000 bedrijven en maandelijks ongeveer 1 miljoen hits.

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen