Webbureau Hoofddorp

Webdesign
Hoofddorp

Op zoek naar een professionele webdesigner in Hoofddorp? Bohnenn Webdesign maakt mooie, responsive en conversie gerichte websites die overzichtelijk zijn, jouw vindbaarheid op het internet vergroten en betaalbaar zijn.

Wij bieden een persoonlijke, doelgerichte aanpak van webdesign: wij maken websites die volledig in lijn zijn met jouw wensen en doelstellingen en tegelijkertijd jouw huisstijl weerspiegelen.

Ervaren en creatief

Webdesign bureau in Hoofddorp regio

Wij zijn experts in webdesign, en kunnen je helpen met alle aspecten van de online aanwezigheid van jouw bedrijf of organisatie.

Misschien voldoet jouw bestaande website niet aan de behoeften van jouw klanten; misschien heb je een nieuw, conversiegericht website design nodig; of misschien wil je gewoon een bestaande website opnieuw laten ontwerpen door een webdesign bureau in the regio Hoofddorp. Wij zullen al jouw wensen met je bespreken en een oplossing ontwikkelen die hieraan voldoet en zorgt voor jouw online succes.

Ook voor aanpassingen, onderhoud en hosting van jouw bestaande website of webshop ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Webdesign Hoofddorp
Webdesign Hoofddorp

Waarom kiezen voor ons?

Bijna 25 jaar ervaring als webdesigner in Hoofddorp

Een goed webdesign helpt je gevonden te worden door potentiële klanten en geeft je een professioneel imago. Jouw website is jouw visitekaartje en moet 24 uur per dag gemakkelijk te vinden zijn, waardoor jouw omzet toeneemt zonder dat het je tijd kost.

Bij een mooi webdesign hoort ook goede hosting en zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid. Als webdesigners in Hoofddorp hebben wij alles onder één dak – van concept tot ontwerp en promotie. Ons webdesign bedrijf in Hoofddorp regio heeft alles onder één dak- wij kunnen het proces op de voet volgen en ervoor zorgen dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook perfect gevonden wordt.

Nog een bonus: je hebt nu nog maar één telefoonnummer voor al jouw internetzaken. Hoe handig is dat?

Webdesign expert bij je in de buurt

Voordelen van een webburea in Hoofddorp regio

Ons kantoor in de regio Hoofddorp is voor veel van onze klanten goed bereikbaar, waardoor we hen gemakkelijk persoonlijk kunnen ontmoeten. Als webdesign specialist is deze nabijheid ook belangrijk voor ons: als ondernemer moeten we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is.

Veel ondernemers hebben gemerkt dat kwalitatief webdesign in Hoofddorp een van de sleutels tot hun succes is. Ons team van experts zal een mooie, gebruiksvriendelijke website ontwikkelen die je zal helpen jouw doelgroep in Hoofddorp (en daarbuiten) te bereiken en te behouden. Wij ontwikkelen niet alleen jouw website; wij leren je ook hoe je deze kunt gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Laat onze webdesign specialisten vandaag nog een professionele website voor jouw bedrijf maken.

Webdesign Hoofddorp

Webdesign pakketten en kosten

Webdesign expert in Hoofddorp regio

Wees voorbereid om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakenwereld. Je website is de eerste indruk van je bedrijf. Zorg ervoor dat deze een goede indruk maakt door gebruik te maken van onze professioneel webdesign aanpak.

MKB Website

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €1850

Unieke website

 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €3500

MKB Webshop

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele webshop, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je webshop is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €2900
Webdesign Hoofddorp
Begin direct!

Let’s work together!

Webdesign specialist

Andere aspecten rondom webdesign Hoofddorp

Ons team van ervaren en enthousiaste webdesigners en ontwikkelaars verzorgt al jaren professionele websites en webdesign in Hoofddorp voor kleine en grote bedrijven.

Domeinnaam reserveren

De eerste stap bij de oprichting van jouw bedrijf is het reserveren van een domein. Een website verhoogt de geloofwaardigheid van jouw bedrijf en helpt bij de ranking in zoekmachines.

Premium WordPress hosting

Onze servers worden beschermd door een hybride cloudomgeving, wat resulteert in 99,999% up-time, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

Snelheid optimalisatie

Een snelle website zal de gebruikersstroom, conversies & bounce rates van jouw WordPress website verbeteren.

Onderhoud en beveiliging

Wij zorgen voor alles wat gedaan moet worden aan je nieuwe website en doen zelfs dingen waarvan je misschien niet wist dat ze gedaan moesten worden.

Zoekmachine optimalisatie

Onze SEO diensten helpen bedrijven hun online aanwezigheid te vergroten en een sterk online merk te vestigen.

Google Ad campagnes

Google Ad campagnes zijn een andere manier om reclame te maken voor je bedrijf bij potentiële klanten en cliënten!

Social Media campagnes

Met een groeiend aantal volgers in de sociale media zul je zien dat jouw producten, website en service meer exposure krijgen.

Nieuwsbrieven (Mailchimp)

Met een nieuwsbrief blijf je onder de aandacht van je klanten en herinner je hen eraan waarom ze je graag mogen.

Zijn wij het webdesign bureau voor jouw behoeften?

Veelgestelde vragen over webdesign

Wanneer je overweegt een webdesign bureau te kiezen, heb je misschien veel vragen. Een goede website bouwer zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.
Wat zijn de kosten voor webdesign in Hoofddorp?

Als je in de markt bent voor een nieuwe website, dan kan je in de verleiding komen door de lage prijzen die door webdesign bedrijven worden geadverteerd. Echter, als je wilt dat jouw website een professionele en effectieve weergave van jouw merk is, dan moet je budget hebben voor professionele webdesign diensten. Wij bieden een professioneel website design gebaseerd op WordPress CMS vanaf €1850,-.

Wat zijn de voordelen van professioneel webdesign?

De voordelen van professioneel webdesign zijn eindeloos.

Hier zijn enkele van de manieren waarop professioneel webdesign in Hoofddorp je ten goede kan komen:

 • Een consistente merkidentiteit
 • Je vernieuwde website onderscheidt van de concurrenten
 • Meer omzet en leads
 • Inhoud en design van jouw nieuwe site perfect op elkaar afgestemd
 • Ruimte voor ontwikkeling in de toekomst
Hoe snel kan ik verwachten dat mijn nieuwe website operationeel is?

De gemiddelde doorlooptijd voor webdesign is tussen de 4 en 6 weken. Hoe sneller je terugkoppelt, hoe sneller jouw website online zal zijn.

Wordt mijn website gebouwd op een Content Management Systeem (CMS)?
Jouw website wordt gebouwd met behulp van het open-source WordPress content management systeem. Je kan makkelijk zelf de teksten en foto’s op jouw website aanpassen.
Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst ontvangen wij jouw aanvraag. Daarna nodigen wij je uit voor een gesprek waarin wij onder het genot van een kopje koffie jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken. Als we eenmaal hebben besloten wat het webdesign moet worden, gaan we ermee aan de slag. Vervolgens gaan we aan de slag om een vormgeving te creëren die gebaseerd is op jouw wensen en doelen. De volgende stap is het maken van de technische kant van jouw website. Als dat klaar is, kan jij de website uittesten en eventueel wijzigingen aanbrengen. Als je helemaal tevreden bent met jouw website, zetten we hem live.

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is een manier om jouw website zo te ontwerpen dat hij er goed uitziet op alle soorten apparaten, niet alleen op desktop of laptops.

Wanneer je een telefoon of tablet gebruikt, is de ruimte vaak anders dan op een desktop. De inhoud neemt minder ruimte in en er zijn minder mogelijkheden om rond te klikken.

Met responsive webdesign kan je ervoor zorgen dat jouw website er goed uitziet op beide soorten apparaten zonder dat je daar extra werk voor hoeft te doen.

Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Vet Cool Shops
Vet Cool Shops
Spatial ALD
Spatial ALD