Webbureau

Webdesign

Voor jouw nieuwe website of webshop ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen een website of webshop op basis van jouw doelstellingen, producten, project, bedrijf of dienst. Op deze manier streven wij naar een webdesign dat volledig aansluit bij de doelen die je met je website wil nastreven.

Een krachtige indruk maken

Webdesign op maat

Wij maken voor iedere klant een uniek webdesign op maat. Dit betekent dat wij altijd een uniek webdesign samenstellen op basis van jouw doelstellingen, bedrijf of project, dat bovendien snel te wijzigen is.

Onze websites zijn niet alleen visueel onderscheidend, maar bieden je ook tal van mogelijkheden om de inhoud van de site aan te passen. Je kunt eenvoudig pagina’s aanmaken en verwijderen, afbeeldingen uploaden en content toevoegen, uitbreiden of delen via social media.

Als wij het maatwerk webdesign voor jouw website maken, kan je verwachten dat wij je bij het hele proces betrokken houden; we zullen samen je voorkeuren en ideeën uitvoerig bespreken.

01
Vertrouwd door de besten

Webdesign op basis van WordPress

WordPress maakt het gemakkelijk om je website ontwerp te beheren, evenals inzetten op zoekmachine en sociale media geoptimaliseerde inhoud.

Een van de voordelen van het werken met WordPress is dat het garandeert dat jouw site toegankelijk is en voortdurend wordt verbeterd. Zo kunnen wij altijd streven naar de beste kwaliteit door direct de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign door te voeren, en beschik je altijd over de laatste versie van ons ontwerp.

Wij hebben ervoor gezorgd dat het ontwerp van je website ervoor zorgt dat deze snel laadt. Dit is belangrijk voor zoekmachines en voor de gebruikers die jouw site willen bezoeken.

webdesign
Webdesign
Webdesign
02
Enthousiast en gepassioneerd

Wij zijn experts in webdesign

Veel ondernemers vragen ons hun webdesign uit te voeren, zodat zij zich kunnen concentreren op andere aspecten van hun bedrijf.

In de wereld van vandaag is het onwaarschijnlijk dat bedrijven die geen gebruik maken van het internet, succesvol zullen zijn. Een hoogwaardige en professionele website, die rekening houdt met de laatste ontwikkelingen en trends, is van essentieel belang.

03
Professioneel en aansprekend

Webdesign voor klein & groot

Dankzij onze ervaring kunnen wij voor elke ondernemer, klant, bedrijf of project een oplossing op maat bieden. Ons schaalbare concept stelt ons in staat om een professioneel webdesign te maken dat zowel betaalbaar als functioneel is. Door deze schaalbaarheid hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met ons betaalbare en op maat gemaakte professionele webdesign.

Veel van onze ervaring komt van het bouwen van veel verschillende soorten websites. Wij hebben gewerkt aan sites met alles van een paar pagina’s tot grote e-commerce sites. Onze ervaring stelt ons in staat om je een professioneel, op maat gemaakt website ontwerp te geven dat past bij jouw specifieke wensen. Dit doen we uiteraard in overleg met je.

Webdesign
Webdesign
Mogelijkheden

Uniek ontwerp & techniek

Wij maken professionele websites die je helpen jouw klanten te bereiken. Ons webdesign is schaalbaar, zodat je het kan gebruiken voor je online winkel of blog, maar ook voor andere aanpassingen.

Domeinnaam reserveren

Het zal de geloofwaardigheid van je bedrijf vergroten en helpen bij de ranking in zoekmachines.

Premium WordPress hosting

Onze servers worden beschermd door een hybride cloudomgeving, wat resulteert in 99,999% up-time, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

Snelheid optimalisatie

Deze optimalisatie service zal de gebruikersstroom, conversies & bounce rates van je WordPress website verbeteren.

Onderhoud en beveiliging

Wij zorgen voor alles wat gedaan moet worden aan je WordPress website en doen zelfs dingen waarvan je misschien niet wist dat ze gedaan moesten worden.

Zoekmachine optimalisatie

Hiermee kunnen bedrijven hun online naamsbekendheid vergroten, nieuwe klanten bereiken en hun bedrijf laten groeien.

Google Ad campagnes

Google Ad campagnes zijn een andere manier om reclame te maken voor je bedrijf bij potentiële klanten en cliënten!

Social Media campagnes

Met een groeiend aantal volgers in de sociale media zul je zien dat jouw producten, website en service meer exposure krijgen.

Nieuwsbrieven (Mailchimp)

Met een nieuwsbrief blijf je onder de aandacht van je klanten en herinner je hen eraan waarom ze je graag mogen.

Onze pakketten

Vraag vrijblijvend informatie aan over ons webdesign proces!

Alle webdesign uitdagingen beginnen met een gesprek. Wij leren u graag kennen, en denken graag met u mee om te kijken hoe we u kunnen helpen! Heeft u een vraag over uw webdesign opdracht? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen met ons diensten.

MKB Website

Vanaf €1850
 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google

Unieke website

Vanaf €3500
 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google

MKB Webshop

Vanaf €2900
 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele webshop, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je webshop is geoptimaliseerd voor Google
Recent projects
Ons werk
Meuwissen Gerritsen
Meuwissen Gerritsen
Starfish Seafishing
Starfish Seafishing
futurefactor
futurefactor