Tijd voor een Professionele webshop?

WordPress Webshop Haarlem

Altijd al een webwinkel willen beginnen, maar zag je op tegen de hoge maandelijkse vaste lasten?

Dan hebben wij de ideale oplossing! Wij bieden al een complete WordPress webshop aan vanaf € 2500,-

Wij bouwen een super mooie, professionele webwinkel in WordPress voor je. Door onze jaren lange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. In de meeste gevallen zal je genoeg hebben aan ons WordPress Webshop Pakket.

Zo niet, dan kan je webshop pakket uiteraard uitgebreid worden met extra pagina’s, allerlei soorten opties en diverse functionaliteiten welke wij tegen een kleine meerprijs voor je kunnen inbouwen.

 

WordPress webshop pakket voor maar € 2500,-

Ons je WordPress webshop laten maken is een garantie voor online succes. Een professionele webshop die aan alle eisen van nu voldoet. Met 20 jaar ervaring, mogen we wel zeggen dat we de liefde voor ons vak hebben gevonden.

Geen kleine lettertjes, maar direct weten wat je allemaal krijgt. In de meeste gevallen zal je genoeg hebben aan ons standaard WordPress Webshop Pakket. Zo niet, dan kan je pakket uiteraard uitgebreid worden met extra pagina’s, allerlei soorten opties en diverse functionaliteiten welke wij tegen een kleine meerprijs voor je kunnen inbouwen.

Uniek ontwerp

Onze vormgevers zorgen ervoor dat je website een uniek ontwerp krijgt, gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf. Zodat alles een perfecte match vormt!

Responsive Design

Je website ziet er niet alleen op je computer mooi uit, maar wordt uiteraard ook zo aangepast dat hij ook op mobiel en tablet er fantastisch uitziet.

Zoekmachineoptimalisatie

Je nieuwe website moet natuurlijk wel gevonden worden! Wij zorgen er voor dat je website aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.

Pagina's

Wij bouwen de eerste 8 pagina’s voor je en vullen deze met content. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard extra pagina’s voor je inbouwen.

Blogberichten

Wij plaatsen alvast de eerste 3 berichten voor je, daarna kan je heel zelf nieuwe berichten toevoegen of kunnen wij tegen een kleine meerprijs voor je plaatsen.

Snelheidsoptimalisatie

Een snelle website is erg belangrijk. Is je website niet snel genoeg, dan zijn bezoekers weer snel weg. Laat dat maar aan onze specialisten over!

Contactpagina

Wij bouwen een professionele contactpagina, inclusief contactformulier, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer  en uiteraard een Google Maps kaart.

Professionele foto's

Om je website een professionele uitstraling te geven schaffen wij in overleg met je 10 professionele foto’s aan, kies uit meer dan 70 miljoen foto’s!

Producten

Wij voegen de eerste 50 producten voor je toe. Tegen een kleine meerprijs kunnen we uiteraard meer producten toevoegen, of je kan dit gemakkelijk zelf doen.

Betalingsmodule

Uiteraard wordt er een betalingsmodule gekoppeld aan je webshop, zodat je klanten op alle gewenste manieren (IDeal, PayPal, Creditcard etc.) bij je kunnen betalen.

Van idee naar website

In 8 stappen naar een succesvolle website met Bohnenn Webdesign.

1

VERTEL ONS OVER JE PROJECT

De eerste stap in een succesvolle samenwerking is elkaar leren kennen. Vertel ons je idee en je wensen. Daarna bepalen we samen het doel van je nieuwe website.

2

GOEDE PLANNING VOOR MAXIMAAL SUCCES

In deze stap vindt het gemeenschappelijke concept van de website plaats. We wisselen informatie uit over de reikwijdte en inhoud van de website, de technische structuur, evenals je huisstijl en doelgroep.

3

OPZETTEN VAN HET EERSTE ONTWERP

We ontwerpen een eerste lay-out - op basis van de besproken specificaties - voor een eerste indruk. Jouw feedback helpt ons en je kunt visueel nadenken over het project. Zodra de belangrijkste vragen zijn opgehelderd, beginnen we met de technische implementatie.

4

ONTWIKKELING VAN JE NIEUWE WEBSITE

Op basis van het gecoördineerde ontwerp, ontwikkelen we je nieuwe website. Tegelijkertijd ligt 100% van onze focus op moderne webtechnologieën en gebruikersvriendelijkheid. Onze pagina's worden optimaal weergegeven op elk apparaat en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

5

DE TESTFASE: TESTEN, TESTEN, TESTEN ...

Tijdens de ontwikkeling werken we in een testomgeving die je als klant ook kunt zien. Het gaat niet alleen over het proeflezen van inhoud, maar veel meer over gebruiksvriendelijkheid van de site en de bruikbaarheid van de website op verschillende apparaten en browsers.

6

JE WEBSITE WORDT GEPUBLICEERD

Na een succesvolle testfase zullen we je website live zetten. Op dit punt zetten we een back-up op en integreren we analyse hulpmiddelen zoals Google Analytics om je bezoekers aan webpagina's te meten. We registreren de pagina ook bij Google voor indexering.

7

WEBSITE ONDERHOUD EN BEVEILIGING

Na de succesvolle afronding van het project helpen we je natuurlijk graag verder met hulp en advies. Indien gewenst nemen we graag de redactionele ondersteuning van je inhoud over en zorgen we voor de uitvoering van updates en beveiliging.

8

EEN WEBSITE IS NOOIT ECHT AF

Ook al is je website nu live, wij weten zeker dat je in de komende weken nog wel wat tegenkomt wat je net even anders wil zien. Tot 3 maanden na de oplevering kan je kosteloos gebruik maken voor kleine aanpassingen aan de website of hulp als je zelf iets aan wil passen, maar je komt er niet uit.

Dé Webdesign en SEO Specialist van Haarlem

Bohnenn Webdesign is een full service internetbureau in Haarlem, actief sinds 1998. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven betaalbare websites gebouwd. Bijna al onze websites worden opgeleverd in het zeer gebruiksvriendelijk WordPress, waardoor je gemakkelijk je eigen website kan aanpassen.

Veelgestelde vragen bij het maken van een wordpress website

Hoe lang duurt het om een website te maken
Uit ervaring kunnen we nieuwe websites binnen 4-6 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.
Hoe lang duurt het om een webshop te maken
Uit ervaring kunnen we nieuwe webshops binnen 6-10 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.
Doen jullie ook SEO (Zoekmachine Optimalisatie?
Alle website die wij opleveren zijn inclusief SEO. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.
Doen jullie ook Speed Optimalisatie?
Alle website die wij opleveren zijn inclusief Speed Optimalisatie. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.
Kan ik mijn nieuwe website ook op mobiel of tablet bekijken?
Jazeker, elke website of webshop wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.
Kan ik zelf de tekst op mijn website aanpassen?
Jazeker, al onze websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto’s op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.

Onze eisen voor een goede website

l
Uniek ontwerp
l
Gebruikersvriendelijk
l
Mobiel geoptimaliseerd
l
Zoekmachine geoptimaliseerd
l
Snelheid geoptimaliseerd
l
AVG-compliant

Snel en vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte

Wil je een nieuwe website of is je huidige website aan vervanging toe? En ben je benieuwd wat je nieuwe website gaat kosten.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de wensen voor je nieuwe website zijn.

Vul het formulier hiernaast in en we sturen je binnen 24 uur een duidelijke offerte.

$
Binnen 24 uur in je e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.