Koppeling met je eigen ATS

Werken-bij Website
Laten Maken

Door het beste van ATS en CRM te combineren met de flexibiliteit van WordPress, creëren we volledig op maat gemaakte werken-bij websites.
Recruitment website laten maken

Belang van een werken-bij website?

Je werken-bij website is het centrale punt van al je online wervingsactiviteiten en het eerste contactpunt van jouw organisatie met potentiële kandidaten. Een recruitment website is een digitaal visitekaartje dat de cultuur en waarden van je bedrijf laat zien.

Wij bieden je diverse mogelijkheden om je eigen inhoud op de werken-bij website te creëren en te beheren. Onze recruitmentsites zijn zo ontwikkeld dat ze goed vindbaar zijn via zoekmachines en kunnen volledig worden geïntegreerd met de social media-kanalen van je bedrijf.

Werken-bij website laten maken
Werken-bij website laten maken
Eenvoudig voor potentiële kandidaten

Uitgebreide vacature pagina

De werken-bij website die wij ontwierpen biedt een eenvoudig overzicht van beschikbare vacatures. De vacature overzichtspagina toont in één oogopslag alle openstaande vacatures. Met behulp van zoekfilters kunnen kandidaten eenvoudig zoeken naar de door hen gewenste vacature.
Snel en gemakkelijk integratie

Werken-bij website gekoppeld met ATS

Wij hebben de mogelijkheid om onze werken-bij website te integreren met elk Applicant Tracking System of Human Resources Information System dat je momenteel gebruikt.

Vacatures verschijnen direct op je website, terwijl de persoonlijke gegevens van sollicitanten net zo snel verschijnen. Dit maakt het recruitmentproces veel sneller!

Werken-bij website laten maken
Begin direct!

Let’s work together!

Werken-bij website laten maken
Vacature website laten maken

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt een goede werken-bij website te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.
Zal mijn werken-bij website zoekmachinevriendelijk zijn?
Onze werken-bij websites zijn ontworpen om gemakkelijk vindbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Wij hebben onze recruitmentsites geoptimaliseerd voor Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, met behulp van WordPress technologie.
Wat kan ik verwachten als ik een werken-bij website door jullie laat maken?
  • Responsive ontwerp: Aangepast aan jouw huisstijl en doelgroepen.
  • ATS koppelingen: Je website gekoppeld met alle bekende ATS en HR systemen zoals Carerix en OTYS.
  • Feeds en structured data: vacatures gekoppeld aan Google for Jobs.
  • AVG-proof: Inclusief een cookiemelding met aanpasbare opties.
Hoe lang duurt het voordat mijn werken-bij website klaar is?
Als je een bestaande website vervangt door een nieuwe, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe site vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.
Wat zijn de kosten van een werken-bij website?
De kosten voor een werken-bij website te laten ontwikkelen variëren naargelang de behoeften en wensen van je bedrijf. Prijzen voor de ontwikkeling van een kwalitatief goede werken-bij website beginnen vanaf ongeveer € 2250,-.
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

BIRD Recruitment
BIRD Recruitment