Hoe veilig is jouw website?

WordPress Security

Onze technische mannen, zorgen voor een perfecte finetuning van je website en zorgen 24/7 voor het complete onderhoud van je WordPress website. Daar hoef jij je niet in te verdiepen!

Wij maken gebruik van een aantal verschillende onderhoudscontracten voor het bijwerken van websites naar de nieuwste versies.

Welk pakket het beste bij u past, is afhankelijk van vele factoren. De belangrijkste 2 factoren hierin zijn, hoeveel plugins gebruikt uw website en is er handmatig code in de plugin aangepast.

Wat krijg je met het WordPress Security Pakket?

Met het beveiligingsabonnement voor WordPress hoef je je geen zorgen te maken over de
veiligheid van je website. Wij zorgen er voor dat je website veilig is en blijft.

Waarom security?

De kosten voor het herstellen van een gehackte website zijn vaak hoog. In het ergste geval moet de website zelfs helemaal opnieuw worden gemaakt. De kosten van het beveiligingspakket zijn te verwaarlozen ten opzichte van de kosten van een gehackte website.
Met dit abonnement heb je gegarandeerd een veilige WordPress website. En wordt je site toch gehackt, dan herstellen we hem gratis.

WordPress altijd up-to-date
Als er een update uitkomt voor WordPress, dan installeren wij hem binnen 24 uur op je website.
Plugins altijd up-to-date
Alle gratis plugins worden steeds up-to-date gehouden. Niet-gratis plugins nemen we mee als je een geldige licentie hebt.
Thema altijd up-to-date
Als er een update uitkomt voor het thema, dan installeren wij hem op je website.
Monitoring
We houden je website continu in de gaten met een scanner. Als er iets verdachts gebeurt krijgen we een melding en grijpen we in.
Firewall
Wanneer je website wordt aangevallen, stuurt de firewall een automatische email naar ons. Wij kijken voor je wat er gebeurt en indien nodig ondernemen wij direct actie.
Gratis herstel bij hack
Wordt je website toch gehackt terwijl je een beveiligingsabonnement hebt? Dan herstellen wij je website gratis.
Malware scan
Deze wekelijkse scan bekijkt of er wijzigingen zijn aangebracht door hackers in je website bestanden en rapporteert dit dan aan ons, zodat wij indien nodig direct actie kunnen ondernemen.
Maandelijkse back-up

Wij maken maandelijks een back-up van je website. Mocht er wat mislopen in je website dan kunnen we deze back-up direct weer terugzetten.

Van idee naar website

In 8 stappen naar een succesvolle website met Bohnenn Webdesign.

1

VERTEL ONS OVER JE PROJECT

De eerste stap in een succesvolle samenwerking is elkaar leren kennen. Vertel ons je idee en je wensen. Daarna bepalen we samen het doel van je nieuwe website.

2

GOEDE PLANNING VOOR MAXIMAAL SUCCES

In deze stap vindt het gemeenschappelijke concept van de website plaats. We wisselen informatie uit over de reikwijdte en inhoud van de website, de technische structuur, evenals je huisstijl en doelgroep.

3

OPZETTEN VAN HET EERSTE ONTWERP

We ontwerpen een eerste lay-out - op basis van de besproken specificaties - voor een eerste indruk. Jouw feedback helpt ons en je kunt visueel nadenken over het project. Zodra de belangrijkste vragen zijn opgehelderd, beginnen we met de technische implementatie.

4

ONTWIKKELING VAN JE NIEUWE WEBSITE

Op basis van het gecoördineerde ontwerp, ontwikkelen we je nieuwe website. Tegelijkertijd ligt 100% van onze focus op moderne webtechnologieën en gebruikersvriendelijkheid. Onze pagina's worden optimaal weergegeven op elk apparaat en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

5

DE TESTFASE: TESTEN, TESTEN, TESTEN ...

Tijdens de ontwikkeling werken we in een testomgeving die je als klant ook kunt zien. Het gaat niet alleen over het proeflezen van inhoud, maar veel meer over gebruiksvriendelijkheid van de site en de bruikbaarheid van de website op verschillende apparaten en browsers.

6

JE WEBSITE WORDT GEPUBLICEERD

Na een succesvolle testfase zullen we je website live zetten. Op dit punt zetten we een back-up op en integreren we analyse hulpmiddelen zoals Google Analytics om je bezoekers aan webpagina's te meten. We registreren de pagina ook bij Google voor indexering.

7

WEBSITE ONDERHOUD EN BEVEILIGING

Na de succesvolle afronding van het project helpen we je natuurlijk graag verder met hulp en advies. Indien gewenst nemen we graag de redactionele ondersteuning van je inhoud over en zorgen we voor de uitvoering van updates en beveiliging.

8

EEN WEBSITE IS NOOIT ECHT AF

Ook al is je website nu live, wij weten zeker dat je in de komende weken nog wel wat tegenkomt wat je net even anders wil zien. Tot 3 maanden na de oplevering kan je kosteloos gebruik maken voor kleine aanpassingen aan de website of hulp als je zelf iets aan wil passen, maar je komt er niet uit.

Dé Webdesign en SEO Specialist van Haarlem

Bohnenn Webdesign is een full service internetbureau in Haarlem, actief sinds 1998. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven betaalbare websites gebouwd. Bijna al onze websites worden opgeleverd in het zeer gebruiksvriendelijk WordPress, waardoor je gemakkelijk je eigen website kan aanpassen.

Veelgestelde vragen bij het maken van een wordpress website

Hoe lang duurt het om een website te maken
Uit ervaring kunnen we nieuwe websites binnen 4-6 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.
Hoe lang duurt het om een webshop te maken
Uit ervaring kunnen we nieuwe webshops binnen 6-10 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.
Doen jullie ook SEO (Zoekmachine Optimalisatie?
Alle website die wij opleveren zijn inclusief SEO. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.
Doen jullie ook Speed Optimalisatie?
Alle website die wij opleveren zijn inclusief Speed Optimalisatie. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.
Kan ik mijn nieuwe website ook op mobiel of tablet bekijken?
Jazeker, elke website of webshop wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.
Kan ik zelf de tekst op mijn website aanpassen?
Jazeker, al onze websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto’s op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.

Onze eisen voor een goede website

l
Uniek ontwerp
l
Gebruikersvriendelijk
l
Mobiel geoptimaliseerd
l
Zoekmachine geoptimaliseerd
l
Snelheid geoptimaliseerd
l
AVG-compliant

Snel en vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ja, stuur mij vrijblijvend een offerte

Wil je een nieuwe website of is je huidige website aan vervanging toe? En ben je benieuwd wat je nieuwe website gaat kosten.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de wensen voor je nieuwe website zijn.

Vul het formulier hiernaast in en we sturen je binnen 24 uur een duidelijke offerte.

$
Binnen 24 uur in je e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.