Website traag? Wij kunnen helpen!

WordPress Snelheid
Optimalisatie

Wist je dat een trage website invloed heeft op je bezoekers, SEO en verkeer? Uit recent onderzoek blijkt dat klanten een website verlaten als het langer dan 3 seconden duurt om te laden.
Snelheidsoptimalisatie

Waarom is de snelheid van je WordPress website belangrijk?

Snellere websites leiden tot hogere conversies, en betere rankings in zoekmachines.

Als je op deze pagina bent, heb je waarschijnlijk een traag ladende website die je wil versnellen of je hebt een ander technisch probleem met je website.

Omdat je nooit wil dat je sitebezoekers hun geduld verliezen, zullen wij je vertellen dat als pagina’s traag laden, mensen eerder geneigd zijn je website te verlaten.

Je Google rankings, Google Ads (Adwords) en Facebook advertenties, en alle leads die via je website komen zijn gebonden aan de snelheid en het gemak waarmee je website wordt benaderd door je bezoekers.

Wanneer je website er lang over doet om te laden, frustreert dat je nieuwe en zelfs je bestaande klanten. Google houdt niet van trage websites, en Google heeft publiekelijk verklaard dat trage websites niet zo hoog zullen scoren in de zoekresultaten. Onze ervaring met het werken met klanten aan hun SEO heeft dit ook bevestigd.

Medio 2020 werd in de Core Web Vitals-metriek van Google nog meer nadruk gelegd op sitesnelheid en snel ladende websites.

Check direct de snelheid van jouw website

Site snelheid gaat zelfs een nog grotere rol spelen in zoekmachine optimalisatie en organische algoritme in de toekomst.

Het is misschien moeilijk om het oneens te zijn met het feit dat een traag ladende website een enorme negatieve impact heeft op de algemene prestaties van je bedrijf, merk en bottom line.

Het verbeteren van de snelheid van je site is niet moeilijk, hoewel het wel tijdrovend kan zijn. Voor het grootste deel, echter, komt het proces neer op het beoordelen van de huidige staat van je website, het implementeren van best practices om de site te versnellen en het opzetten van een plan om je site te onderhouden, zodat deze doorlopend snel laadt.

Bij Bohnenn Webdesign helpen we je een snel ladende website te maken en te onderhouden.

Begin direct!

Let’s work together!

WordPress snelheid optimalisatie
Gebruikerservaring. Gebruikerswaarde.

Voordelen van een razendsnelle WordPress website

Jouw website maakt een blijvende indruk van de reputatie van jouw bedrijf.

Grotere klanttevredenheid

Google heeft gerapporteerd dat een vertraging van 1 seconde in laadtijd de tevredenheid van bezoekers met 16 procent verlaagt en 79 procent van die bezoekers zal niet langer kopen als ze niet tevreden zijn met de prestaties van de website.

Marketingdoelen bereiken

Door je site te optimaliseren om sneller te laden, kun je helpen om je marketingdoelstellingen te bereiken. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar het verbeteren van de conversie, het verminderen van de bounce rate, verkoop of gewoon het verbeteren van de service voor jouw klanten.

Hogere Zoekmachine Posities

Om op het internet gevonden te worden, moet een website over het algemeen een hoge PageRank hebben. Dit is het algoritme van Google dat de kwaliteit van websites meet. Het algoritme scoort niet alleen laadtijd, maar ook metriek zoals bounce rate en page views.
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Sorry, No posts.