Professionele WordPress webshop

WordPress Webshop
Laten Maken

Een WooCommerce webshop laten maken? Bohnenn Webdesign is het adres voor een conversie gerichte en effectieve WordPress webshop, die zich onderscheiden van de concurrentie. We stoppen niet bij het ontwerp en functionaliteiten: we zorgen er ook voor dat jouw site geoptimaliseerd is voor snelheid en veiligheid.

Jouw webshop wordt geleverd met alle functionaliteiten die bij een webshop horen, inclusief voorraadbeheer, iDeal betaalmogelijkheid, onbeperkt aantal producten en nog veel meer.

Webshop design in jouw huisstijl

WooCommere webshop laten maken

Bij Bohnenn Webdesign bouwen we webshops die jouw conversie verhogen. Door het combineren van analytics data en onze expertise in het ontwerpen van WooCommerce webshops, creëren wij webwinkels die een hogere conversie hebben dan andere webwinkels. Wij zijn in staat om dit voor veel van onze klanten te doen.

Jouw WooCommerce webwinkel moet online perfect aansluiten bij de behoeften van je doelgroep. Bovendien moet jouw e-commerce website gemakkelijk te gebruiken zijn en meteen duidelijk zijn voor bezoekers. Dit zal zorgen voor een hoge conversie.

Met een combinatie van goede hosting en gebruiksvriendelijk webdesign helpt WooCommerce je een positieve klantervaring te creëren.

Wordpress Webshop Laten maken
Wordpress Webshop Laten maken
Volledige controle met WooCommerce

Waarom een webshop laten bouwen door ons

 • Een professionele en responsive webshop die voldoet aan al je wensen.
 • Een webshop met alle nodige en gewenste functionaliteiten.
 • Een webshop met hoge conversie als doel
 • Een goed vindbaar en zoekmachine geoptimaliseerd webshop.
 • Een gebruikersvriendelijke systeem, zelf eenvoudig je webshop beheren en onbeperkt aantal producten toevoegen, zonder maandelijkse kosten.
 • Mogelijkheid om koppelingen met administratieve software, bol.com en betaalsystemen
 • Een goede samenwerking en goede communicatie met onze WordPress specialisten.
iDeal, Overboeking en meer

WooCommerce webshop laten ontwerpen met betaalmogelijkheden

Online betalen moet gebruiksvriendelijk maar vooral ook veilig zijn. Daarom werken wij met meerdere Payment Providers.

Een payment provider is een organisatie gespecialiseerd in een veilige afhandeling van betalingen. Voor WordPress webshops meestal adviseren wij Mollie, daarmee kan je eenvoudig betalingen laten verrichten via iDeal, creditcard, PayPal en nog vele andere betaalmogelijkheden. Daarnaast bieden zij ook betaalmogelijkheden voor Buitenlandse bezoekers. Aan Mollie zitten verder geen maandelijkse kosten.

Wordpress Webshop Laten maken
Wordpress Webshop Laten maken
Hoger in Google en Meer omzet

SEO en Webshops

Een webshop is een belangrijk onderdeel van jouw online aanwezigheid. Ze helpen je om jouw bedrijf te laten groeien, maar het is niet altijd gemakkelijk om het juiste SEO bureau te vinden dat je kan helpen jouw doelen te bereiken. Daarom zijn wij hier: wij zorgen voor jouw zoekmachine optimalisatie, zodat je zich kunt richten op het runnen van jouw bedrijf.

Ons team werkt samen met je aan een persoonlijke strategie voor jouw webshop en zorgt ervoor dat deze voldoet aan de normen van Google. Wij helpen je ook jouw inhoud te optimaliseren, zodat mensen gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken, waardoor ze steeds weer naar jouw webshop zullen terugkeren!

Meer klanten aantrekken

Meertalige webshop laten maken

Een meertalige webshop is een webshop die in meerdere talen beschikbaar is. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op de knop jouw webshop van het Nederlands naar het Engels omzetten. Op deze manier geeft je mensen de mogelijkheid om de juiste taal te gebruiken.

Door een meertalige webshop aan te bieden, kunt je mensen bereiken die verschillende talen spreken. In plaats van bezoekers te dwingen jouw nieuwe webshop te lezen in een taal die ze niet goed of helemaal niet begrijpen, kunt je hen de mogelijkheid bieden hun eigen taal te kiezen. Dit zal meer bezoekers aantrekken en ervoor zorgen dat ze langer op jouw site blijven.

Als je geïnteresseerd bent in een meertalige WordPress webshop, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden om er een voor je te verzorgen.

Wordpress Webshop Laten maken

WordPress webshop pakketten en kosten

Wil je een webshop die draait om te verkopen?

Wees voorbereid om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakenwereld. Jouw website is de eerste indruk van je bedrijf. Zorg ervoor dat deze een goede indruk maakt door gebruik te maken van onze diensten en jarenlange ervaring.

MKB Website

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €1850

Unieke website

 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €3500

MKB Webshop

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele webshop, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je webshop is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €2900
Wordpress Webshop Laten maken
Begin direct!

Let’s work together!

Mogelijkheden

Conversiegerichte webshop laten maken?
We helpen je met alles wat je nodig hebt.

Alles wat een ideale webshop nodig hebt om echt te kunnen groeien!

Domeinnaam reserveren

De eerste stap is een domein te reserveren. Het zal de geloofwaardigheid van je onderneming vergroten en helpen bij de ranking in zoekmachines.

Premium WordPress hosting

Onze servers worden beschermd door een hybride cloudomgeving, wat resulteert in 99,999% up-time, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

Snelheid optimalisatie

Een snelle website zal de gebruikersstroom, conversies & bounce rates van jouw WordPress website verbeteren.

Onderhoud en beveiliging

Wij zorgen voor alles wat gedaan moet worden aan je nieuwe website en doen zelfs dingen waarvan je misschien niet wist dat ze gedaan moesten worden.

AVG Proef Webshop

De AVG verplicht bedrijven om de persoonsgegevens en privacy van EU-burgers te beschermen voor transacties die binnen de Unie plaatsvinden

Meertalige webshop

Met ons systeem kun je jouw producten en diensten vertalen in zoveel talen als je maar wilt. Hierdoor kun je meer klanten bereiken en jouw omzet verhogen.

Koppeling met CRM systeemen

Je webshop kan gekoppeld worden aan verschillende CRM software pakketten, zoals Exact Online.

Koppeling met verkoopplatforms

Wij kunnen je webshop koppelen aan verkoopkanalen zoals Bol.com

Zoekmachine optimalisatie

Hiermee kunnen onze klanten hun online vindbaarheid optimaliseren, nieuwe klanten bereiken en hun doelen behalen.

Google Ad campagnes

Google Ad campagnes zijn een andere manier om reclame te maken voor je bedrijf bij potentiële klanten en cliënten!

Social Media campagnes

Met een groeiend aantal volgers in de sociale media zul je zien dat jouw producten, website en service meer exposure krijgen.

Nieuwsbrieven (Mailchimp)

Met een nieuwsbrief blijf je onder de aandacht van je klanten en herinner je hen eraan waarom ze je graag mogen.

Online winkel beginnen?

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt een gespecialiseerd webshop te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede WordPress expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.

Wat is WooCommerce?
WooCommerce van Woothemes is een gratis e-commerce plugin voor WordPress (het meest gebruikte CMS op internet) die is ontworpen om je te helpen fysieke of digitale producten te verkopen. WooCommerce plugin biedt een eenvoudig te gebruiken interface waarmee je jouw webwinkel snel en makkelijk zelf kan beheren.

Waarom zou ik een WooCommerce specialist inhuren?

Zelf een WordPress webshop bouwen klinkt misschien geweldig, maar het is belangrijk om de tijd te nemen, zodat je het proces niet overhaast. Als je niet tevreden bent met het resultaat en niet veel tijd over hebt, raden wij je aan een WooCommerce specialist in te huren om jouw webwinkel te bouwen. Specialisten zullen in staat zijn om bijkomende zaken zoals website snelheid en beveiliging te behandelen.

Kan ik zelf mijn webshop beheren en onderhouden?

De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen WooCommerce webwinkel te aanpassen, terwijl onze WordPress websites specialisten voor de updates en technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de webshop updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste producten.

Hoe lang duurt het voordat mijn webshop klaar is?
Als je een bestaande webshop vervangt door een vernieuwde webshop, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe website vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.
Wat zijn de kosten voor het laten maken van een webshop?
De kosten voor een webshop hangen af van verschillende factoren zoals complexiteit, aantal producten en verzendingsopties. Bij Bohnenn Webdesign, bieden wij WordPress webshops voor een zeer scherpe prijs vanaf €2900,-
Bieden jullie ook webshops op maat?
Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw project is, wij kunnen het realiseren zoals je het wenst. Wens je iets unieks? Wij kunnen ook een webshop met alle functionaliteiten helemaal op maat leveren. Onze grafisch vormgever tekent een uniek ontwerp en onze WordPress specialisten programmeren de door je gewenste koppelingen en functionaliteiten.
Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Vet Cool Shops
Vet Cool Shops
Baims Natural Makeup
Baims Natural Makeup
Photobrandstore
Photobrandstore