WordPress website beginnen?

WordPress Website
Laten Maken

Een professionele WordPress website laten maken? Bohnenn Webdesign is het adres voor een conversie gerichte en effectieve WordPress websites, die zich onderscheiden van de concurrentie.

We stoppen niet bij het ontwerp en functionaliteiten: we zorgen er ook voor dat jouw site geoptimaliseerd is voor snelheid en veiligheid. Je krijgt een kwalitatief hoogstaande website waarmee je nog jaren vooruit kunt.

Eenvoudig, helder en schoon

Responsieve WordPress website laten bouwen

Responsieve website design is de nieuwe standaard voor elk bedrijf dat mobiele gebruikers wil aanspreken, maar velen beseffen niet dat het geen eenvoudige omschakeling is.

De ervaring op mobiele apparaten moet naadloos en consistent zijn met de desktop-ervaring. Met de expertise van ons team in webontwikkeling en responsive design kunnen wij ervoor zorgen dat je precies krijgt wat je wilt.

Op maat gemaakte en moderne websites die er geweldig uitzien op elk apparaat.

Wij kunnen een nieuwe WordPress website maken die specifiek past bij je wensen, marketing behoeften en vooral ook past binnen je budget.

WordPress Website Laten Maken
WordPress Website Laten Maken
Professionele websites met finesse!

Waarom een WordPress website laten ontwerpen door ons?

Een WordPress website laten bouwen door ons betekent:

 • Een responsieve en professionele website waarop je kan vertrouwen voor een positieve customer journey.
 • Een nieuwe website met alle nodige en gewenste functionaliteiten.
 • Een website met hoge conversie als doel
 • Een goed vindbaar en zoekmachine geoptimaliseerd website, dit zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je website krijgt.
 • Een gebruikersvriendelijke systeem, zelf eenvoudig je website beheren, zonder maandelijkse kosten.
 • Een goede samenwerking en korte communicatielijnen met onze specialisten.

Als je de mogelijkheden wilt bespreken om jouw bestaande website door ons te laten optimaliseren of een nieuwe WordPress website met alle gewenste functionaliteiten voor je te laten maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nationale en lokale vindbaarheid verbeteren?

Verbeter je online vindbaarheid met WordPress

WordPress en Google zijn vrienden. Het resultaat van deze vriendschap is dat WordPress websites goed scoren in Google.

Je nieuwe website moet natuurlijk wel gevonden worden! Wij zorgen er voor dat je website aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.

Wij ontwerpen je nieuwe website met behulp van SEO-vriendelijke technieken die online marketing ondersteunen en perfect aansluit op jouw wensen.

Bij Bohnenn Webdesign is het maken van een WordPress website een snel en transparant proces. Wij nodigen je graag uit om kennis met ons te komen maken.

WordPress Website Laten Maken
WordPress Website Laten Maken
Meest populaire CMS

Waarom je website laten bouwen met WordPress?

WordPress is een CMS systeem (Content Management Systeem). Het is een tool waarmee je gemakkelijk de inhoud en afbeeldingen van je website kan updaten, en het is ook ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Het is zeer geschikt voor de vindbaarheid van jouw website.

Veel bedrijven kiezen voor een WordPress website en dat is eigenlijk vrij logisch. WordPress is enorm aan populariteit gegroeid in de afgelopen jaren.
Tegenwoordig maken niet alleen kleine bedrijven gebruik van WordPress, maar ook hele grote bedrijven zijn WordPress gaan gebruiken.

Met WordPress kun je zelf heel eenvoudig je website bijhouden. Wij zullen je laten zien hoe je dit moet doen.

Als je wil, kunnen wij het werk natuurlijk ook voor je doen.

Meer bezoekers aantrekken

Meertalige website laten maken

Een meertalige website is een website die in meerdere talen beschikbaar is. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op de knop jouw website van het Nederlands naar het Engels omzetten. Op deze manier geeft je mensen de mogelijkheid om de juiste taal te gebruiken.

Door een meertalige website aan te bieden, kunt je mensen bereiken die verschillende talen spreken. In plaats van bezoekers te dwingen jouw nieuwe website te lezen in een taal die ze niet goed of helemaal niet begrijpen, kunt je hen de mogelijkheid bieden hun eigen taal te kiezen. Dit zal meer bezoekers aantrekken en ervoor zorgen dat ze langer op jouw site blijven.

Als je geïnteresseerd bent in een meertalige WordPress website, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden om er een voor je te verzorgen.

WordPress Website Laten Maken

WordPress website pakketten en kosten

Wil jij ook een professionele WordPress website laten maken?

Wees voorbereid om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakenwereld. Je website is de eerste indruk van je bedrijf. Bij ons kun je een moderne en professionele website laten maken voor een krachtige indruk.

MKB Website

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele website, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €1850

Unieke website

 • Levertijd: in overleg
 • Grafische vormgeving op maat
 • Een professionele website, met aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en gericht op conversie
 • Samen bedenken we een marketing strategie
 • Het perfecte pakket voor ondernemers op zoek naar nieuwe markten
 • Je website is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €3500

MKB Webshop

 • Levertijd: 4 – 6 weken
 • Unieke vormgeving
 • 10 pagina’s gevuld
 • Een professionele webshop, met kleine aanpassingen om de bezoeker te overtuigen en te laten converteren
 • Het perfecte pakket voor startende ondernemers of zzp’ers
 • Je webshop is geoptimaliseerd voor Google
Vanaf €2900
WordPress Website Laten Maken
Begin direct!

Let’s work together!

Mogelijkheden

Nieuwe WordPress website op maat laten maken?

Alles wat een professionele website nodig hebt om echt te kunnen groeien!

Domeinnaam reserveren

De eerste stap is een domein te reserveren. Het zal de geloofwaardigheid van je onderneming vergroten en helpen bij de ranking in zoekmachines.

Premium WordPress hosting

Onze servers worden beschermd door een hybride cloudomgeving, wat resulteert in 99,999% up-time, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

Snelheid optimalisatie

Een snelle website zal de gebruikersstroom, conversies & bounce rates van jouw WordPress website verbeteren.

Onderhoud en beveiliging

Wij zorgen voor alles wat gedaan moet worden aan je nieuwe website en doen zelfs dingen waarvan je misschien niet wist dat ze gedaan moesten worden.

Zoekmachine optimalisatie

Hiermee kunnen onze klanten hun online vindbaarheid optimaliseren, nieuwe klanten bereiken en hun doelen behalen.

Google Ad campagnes

Google Ad campagnes zijn een andere manier om reclame te maken voor je bedrijf bij potentiële klanten en cliënten!

Social Media campagnes

Met een groeiend aantal volgers in de sociale media zul je zien dat jouw producten, website en service meer exposure krijgen.

Nieuwsbrieven (Mailchimp)

Met een nieuwsbrief blijf je onder de aandacht van je klanten en herinner je hen eraan waarom ze je graag mogen.

Aan de slag met een Wordpress website?

Veelgestelde vragen

Wanneer je overweegt een gespecialiseerd website te laten maken, heb je misschien veel vragen. Een goede WordPress expert zal al je vragen kunnen beantwoorden – maar nog belangrijker, hij zal de juiste vragen stellen.
Welk WordPress thema wordt gebruiken jullie?
Jouw website zal worden gemaakt met behulp van het Divi theme. Het is een thema met veel functies en modules, waardoor je oneindig veel mogelijkheden heeft bij het ontwerpen van jouw site. Om verwarring te voorkomen, Divi is geen standaard template.
Wat is SEO (zoekmachineoptimalisatie)?
De term SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Het is een proces dat jouw website helpt hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines door ervoor te zorgen dat hij gemakkelijk te vinden en te gebruiken is.
Waarom zou ik een WordPress site laten maken?

Zelf een WordPress website bouwen klinkt misschien geweldig, maar het is belangrijk om de tijd te nemen, zodat je het proces niet overhaast. Als je niet tevreden bent met het resultaat en niet veel tijd over hebt, raden wij je aan een specialist in te huren om jouw WordPress site te bouwen. Specialisten zullen in staat zijn om bijkomende zaken zoals website snelheid en beveiliging te behandelen.

Bouwen jullie ook WordPress webshops?

Dat doen wij! Wij kunnen voor je een prachtige WordPress webshop bouwen die voldoet aan al je wensen, eenvoudig in gebruik is, snel werkt en altijd veilig is. Lees meer over WordPress webshops.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van WordPress websites?
De kosten voor een website zijn afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk en functionaliteiten. Bij Bohnenn Webdesign, bieden wij op maat gemaakt WordPress website voor een zeer scherpe prijs vanaf €1850,-. Daarnaast bieden wij na de oplevering nog 2 weken technische ondersteuning zonder extra kosten.
Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?
Als je oude website vervangt door een vernieuwde website, is de levertijd 3-4 weken. Als je ons een geheel nieuwe website vanaf nul laat maken, is de gemiddelde doorlooptijd 5 tot 6 weken.
Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Wanneer je bij ons een website laat maken, kunt je zelf eenvoudig wijzigingen en updates doorvoeren. De meeste van onze klanten geven er de voorkeur aan hun eigen websites te aanpassen, terwijl onze WordPress specialisten voor de updates en technische zaken zorgen. Op deze manier kunnen zij de website updaten wanneer zij dat willen en blijven zij veilig en up-to-date met de juiste content en afbeeldingen.

Recente projecten

Trots op ons werk, kijk mee!

Meuwissen Gerritsen
Meuwissen Gerritsen
NewArmstrong
NewArmstrong
Starfish Seafishing
Starfish Seafishing