Een website zonder SEO is niks waard!

SEO (Zoekmachine Optimalisatie) Haarlem

Wordt uw website niet gevonden of wilt u graag hoger staan in de zoekresultaten van Google?

Wij zijn al jaren de specialist van Haarlem op het gebied van vindbaarheid van uw website en weten precies waar we op moeten letten.

Websites die wij opleveren worden altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines, want hoe meer nieuwe klanten u aantrekt hoe eerder u ons zal aanbevelen!

SEO , is zoveel meer dan het toevoegen van wat woorden!

Ons je WordPress website laten maken is een garantie voor online succes. Een professionele website die aan alle eisen van nu voldoet. Met 20 jaar ervaring, mogen we wel zeggen dat we de liefde voor ons vak hebben gevonden.

SEO - Zoekmachine Optimalisatie Haarlem
Wat is SEO?
SEO (Search Engine Optimization) maakt u optimaal vindbaar binnen de zoekresultaten van Google. Wij wetten alles van SEO, maar haalt u al alles uit uw website!
Gratis SEO analyse
SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, zorgt voor meer bezoekers door hogere posities in Google. Wilt u weten waar uw kansen liggen?
Meer dan 200 factoren
SEO gaat veel verder dan het volstoppen van een website met relevante woorden! Meer dan 200 factoren spelen een rol. Wij weten welke!
Zoekmachineoptimalisatie
Wij zorgen er voor dat je website aan alle belangrijke richtlijnen van Google voldoet.
Snelheidsoptimalisatie
Is je website niet snel genoeg? Dan zijn bezoekers weer snel weg. Onze specialisten finetunen je website om deze zo snel mogelijk te laden.

Van idee naar website

In 8 stappen naar een succesvolle website met Bohnenn Webdesign.

1

VERTEL ONS OVER JE PROJECT

De eerste stap in een succesvolle samenwerking is elkaar leren kennen. Vertel ons je idee en je wensen. Daarna bepalen we samen het doel van je nieuwe website.

2

GOEDE PLANNING VOOR MAXIMAAL SUCCES

In deze stap vindt het gemeenschappelijke concept van de website plaats. We wisselen informatie uit over de reikwijdte en inhoud van de website, de technische structuur, evenals je huisstijl en doelgroep.

3

OPZETTEN VAN HET EERSTE ONTWERP

We ontwerpen een eerste lay-out - op basis van de besproken specificaties - voor een eerste indruk. Jouw feedback helpt ons en je kunt visueel nadenken over het project. Zodra de belangrijkste vragen zijn opgehelderd, beginnen we met de technische implementatie.

4

ONTWIKKELING VAN JE NIEUWE WEBSITE

Op basis van het gecoördineerde ontwerp, ontwikkelen we je nieuwe website. Tegelijkertijd ligt 100% van onze focus op moderne webtechnologieën en gebruikersvriendelijkheid. Onze pagina's worden optimaal weergegeven op elk apparaat en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

5

DE TESTFASE: TESTEN, TESTEN, TESTEN ...

Tijdens de ontwikkeling werken we in een testomgeving die je als klant ook kunt zien. Het gaat niet alleen over het proeflezen van inhoud, maar veel meer over gebruiksvriendelijkheid van de site en de bruikbaarheid van de website op verschillende apparaten en browsers.

6

JE WEBSITE WORDT GEPUBLICEERD

Na een succesvolle testfase zullen we je website live zetten. Op dit punt zetten we een back-up op en integreren we analyse hulpmiddelen zoals Google Analytics om je bezoekers aan webpagina's te meten. We registreren de pagina ook bij Google voor indexering.

7

WEBSITE ONDERHOUD EN BEVEILIGING

Na de succesvolle afronding van het project helpen we je natuurlijk graag verder met hulp en advies. Indien gewenst nemen we graag de redactionele ondersteuning van je inhoud over en zorgen we voor de uitvoering van updates en beveiliging.

8

EEN WEBSITE IS NOOIT ECHT AF

Ook al is je website nu live, wij weten zeker dat je in de komende weken nog wel wat tegenkomt wat je net even anders wil zien. Tot 3 maanden na de oplevering kan je kosteloos gebruik maken voor kleine aanpassingen aan de website of hulp als je zelf iets aan wil passen, maar je komt er niet uit.

Dé Webdesign en SEO Specialist van Haarlem

Bohnenn Webdesign is een full service internetbureau in Haarlem, actief sinds 1998. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven betaalbare websites gebouwd. Bijna al onze websites worden opgeleverd in het zeer gebruiksvriendelijk WordPress, waardoor je gemakkelijk je eigen website kan aanpassen.

Veelgestelde vragen bij het maken van een wordpress website

Hoe lang duurt het om een website te maken

Uit ervaring kunnen we nieuwe websites binnen 4-6 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.

Hoe lang duurt het om een webshop te maken

Uit ervaring kunnen we nieuwe webshops binnen 6-10 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kunnen wij daar meestal wel aan voldoen.

Doen jullie ook SEO (Zoekmachine Optimalisatie?

Alle website die wij opleveren zijn inclusief SEO. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.

Doen jullie ook Speed Optimalisatie?

Alle website die wij opleveren zijn inclusief Speed Optimalisatie. Wij vinden dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.

Kan ik mijn nieuwe website ook op mobiel of tablet bekijken?

Jazeker, elke website of webshop wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

Kan ik zelf de tekst op mijn website aanpassen?

Jazeker, al onze websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto's op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.

Onze eisen voor een goede website

l

Uniek ontwerp

l

Gebruikersvriendelijk

l

Mobiel geoptimaliseerd

l

Zoekmachine geoptimaliseerd

l

Snelheid geoptimaliseerd

l

AVG-compliant

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Terugbelverzoek